Mistet forsidejobb etter VMA-skandalen

- Redaktøren syntes det hele var usmakelig.

FIKK SLAKT: Dette VMA-stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press
FIKK SLAKT: Dette VMA-stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det «alle» snakket om etter MTV Video Music Awards i august var Miley Cyrus' (20) i overkant frekke opptreden sammen med Robin Thicke.

Cyrus hadde på seg en hudfarget latex-bikini, mens hun danset tett inntil Thicke mens hun stakk ut tungen og lagde seksuelle ansiktsuttrykk.

Medieoppslagene etter opptredenen har vært mange, og slakten stor. Nå har Miley mistet en forsidejobb på grunn av skandalen, skriver Daily Mail.

Den britiske avisen skriver at Cyrus skulle ha prydet desemberutgaven av Vogue, men redaktør Anna Wintour har nå bestemt at hun ikke fortjener oppdraget.

- Anna syntes hele VMA-greia var usmakelig. Hun har bestemt, basert på opptredenen, at de skal gjøre noe annet med forsiden, forteller en kilde.

Talkshow-verten Dr. Laura Schlessinger kalte Miley for «en avskyelig liten gris» etter VMA. Hun var en av mange som raste etter den seksuelle dansen.

Også Thicke angret etter showet.

- Robin tenkte at det ville være morsomt å inkludere Miley, men han var overhode ikke klar over hvor mye hun kom til å overskygge ham. Dette skulle være hans kveld, og hans show. Han visste ikke at det kom til å ende opp på denne måten, sa en kilde.

LES OGSÅ: - Hun er en avskyelig liten gris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer