Alicia Witt:

Mistet foreldrene:
- Hadde ingen anelse

Alicia Witt hadde ingen anelse om hvordan det sto til hjemme hos foreldrene.

ÅPNER OPP: Alicia Witt åpner opp om tapet av begge foreldrene. Foto: REX / Shuttertsock / NTB
ÅPNER OPP: Alicia Witt åpner opp om tapet av begge foreldrene. Foto: REX / Shuttertsock / NTB Vis mer
Publisert

For en måneds tid siden ble det kjent at «The Walking Dead»-skuespiller Alicia Witts (46) foreldre, Diane (75) og Robert (87), ble funnet døde i sitt hjem i Worcester, Massachusetts.

Det meldte AP News.

Ifølge publikasjonen hadde ikke skuespilleren hørt fra foreldrene på flere dager, og dermed bedt en slektning om å ta en sjekk.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Føles ikke ekte

Nå åpner hun seg for første gang om foreldrenes plutselige bortgang og sorgen hun selv sitter igjen med. Det gjør hun på Instagram og Facebook.

«Det føles fortsatt ikke ekte. Det er nå en måned siden jeg ble engstelig, da jeg ikke hadde hørt fra dem, og ringte for å få noen til å titte innom dem. Jeg ventet, satt med telefonen i hånden og ba inderlig om at neste innkommende samtale ville være fra dem - trolig irriterte fordi jeg hadde engasjert noen andre for å se til dem», begynner hun innlegget.

Witt har lagt ved et gammelt bilde av seg selv som barn mellom foreldrene sine, samt flere bilder tatt i nyere tid.

Videre skriver hun at hun skjønte hva som hadde skjedd straks hun hørte politietterforskerens stemme i andre enden av linjen. Hun skjønte at de var borte.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Hyller foreldrene

Witt benytter muligheten til å takke for all kjærlighet og støtte, ikke minst takker hun begravelsesbyrået for en fin avskjed. Når hun skal beskrive sine avdøde foreldre, sliter hun med å finne ord som dekker hennes kjærlighet for dem.

«Foreldrene mine var strålende lærere, dypt snille, nysgjerrige, intuitive, kloke, unge til sinns, morsomme - det vil aldri være nok adjektiver til å beskrive dem».

46-åringen legger også til at det sitter langt inne å snakke ut om deres død, spesielt siden foreldrene var veldig private av seg.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

«Omstendighetene rundt mine foreldres plutselige død har blitt mat for pressen, og det er noen misoppfatninger som ruller rundt - forståelig nok. Dette er veldig delikat for meg å skrive, fordi jeg ønsker å respektere privatlivet deres som de verdsatte så høyt».

Witt skriver videre at det derfor er en forferdelig ironi at nettopp denne verningen av privatlivet, nå kan ha ført til at de mistet livet.

- Hjertet mitt er knust

Witt forteller at foreldrene var svært sta begge to, og at de nektet å ta imot hjelp fra henne eller andre.

«Jeg hadde ingen anelse om at oppvarmingen i hjemmet deres var ødelagt. Jeg vil aldri forstå hvordan eller hvorfor de valgte å ikke fortelle meg dette, og ikke la meg hjelpe dem med dette. Hjertet mitt er knust».

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Ifølge lokalavisen Telegram & Gazette kan «frysetemperaturer, en ikke-fungerende ovn, en midlertidig romvarmer og et hjem som trengte vedlikehold» være potensielle bidragsytere til Robert og Dianes død.

National Weather Service indikerte også at natten før de gikk bort, sank temperaturen til det laveste punktet den måneden og lå på iskalde ti minusgrader.

Robert og Dianes dødsårsak er ennå ikke offentliggjort.

LES OGSÅ: Mistet kjæresten: - Hadde ikke ord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer