Katie Price:

- Mistet følelsen i ansiktet etter inngrepene

Det skal ha oppstått komplikasjoner i etterkant av det omfattende ansiktsløftet.

MISTET FØLELSE: Glamourmodell og TV-personlighet Katie Price skal ha mistet følelsen i ansiktet etter et ansiktsløft. Foto: NTB Scanpix
MISTET FØLELSE: Glamourmodell og TV-personlighet Katie Price skal ha mistet følelsen i ansiktet etter et ansiktsløft. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske glamourmodellen og realitystjernen Katie Price (41) er ikke ukjent med skandaler. Tidligere i år sjokkerte hun med en omfattende ansiktsoperasjon - som hun skal ha fått utført i Tyrkia. Dette er bare ett av en rekke kosmetiske inngrep hun har fått utført opp gjennom årene.

Tidligere har Price vært kjent for sitt store brystparti, og har blant annet vært å se i både FHM og Playboy. Heller ikke brystene er ekte, da hun har valgt å operere dem hele åtte ganger i perioden 1998-2016.

Til tross for at TV-stjernen i over tjue år har sverget til løsninger som Botox, rumpeløft og silikonpupper, har hun den siste tiden vekket mest oppsikt med ansiktsoperasjonene.

Nå skal det derimot ha gått galt for Price, da hun angivelig skal ha mistet følelsen i ansiktet som følge av sitt siste inngrep, ifølge The Sun.

STORE ENDRINGER: Flere kjendiser har vært gjennom enorme forandringer opp gjennom årene. Video: Rød Løper Vis mer

Mindre følelse

Avisen skriver at Price har gjennomgått tre ansiktsløft de siste to årene, hvorav to skal ha funnet sted i Tyrkia. Kilder nær henne skal ha uttalt til The Sun at hun nå har begynt å miste følelsen i ansiktet etter operasjonen tidligere i år.

Det gjeldende inngrepet ble også filmet, og vises på 41-åringens britiske realityshow «Katie Price: My Crazy Life», som ruller over skjermen i disse dager. Kirurgene skal ha gjennomført ansiktsløftet ved å snitte opp huden i ansiktet ved hårfestet og rundt ørene.

ANSIKTSLØFT: Slik så Katie Price ut etter sitt siste inngrep i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix
ANSIKTSLØFT: Slik så Katie Price ut etter sitt siste inngrep i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I etterkant uttalte en kilde til The Sun at smertene hadde vært så sterke etter inngrepet, at Price fryktet at ørene kunne falle av. Mens ørene fortsatt er intakte, opplever hun angivelig nå at hun har mistet følelsen i deler av ansiktet.

- Katie forteller venner at hun ikke kan føle sitt eget ansikt, og det er ganske sjokkerende. Hun har så mye arrvev fra flere kirurgiske inngrep at musklene og nervene i høyre kinn sliter med å leges, forteller en kilde til avisen.

Kan vare evig

The Sun har videre blitt fortalt at selv om hun klager på at høyre side nå har mindre følelse enn venstre, var hun klar over at dette ville kunne skje etter alle inngrepene.

- Ansiktsløftene ble utført såpass hyppig, at risikoen for at det skulle skje var høy. I England ville de ikke rørt henne, forteller kilden.

The Sun har også vært i kontakt med den britiske legen Dr. Aamer Khan, som skal være en ledende kosmetisk lege. Han kan bekrefte at det kan forekomme lammelser.

- Selv om det sjelden skjer, så kan skade på nerver, midlertidig eller permanent, påvirke nerver som kontrollerer musklene. Lammelse av en valgt muskel, noe som resulterer i et ujevnt ansikt eller uttrykk, kan vare fra noen måneder til et år, og kan i verste fall bli permanent, forklarer Khan til nettstedet.

SKAL OPERERES: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skal fjerne rumpeimplantatene, noe som har ført til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Videre bekrefter han at risikoen øker ved flere inngrep.

- Kirurgiske inngrep kan gi en viss forbedring. Men ved flere operasjoner øker åpenbart risikoen. All risk bør forklares til pasienter under konsultasjonen, avslutter han.

Katie Price har ikke uttalt seg selv om de angivelige lammelsene.

Raste mot kirurg

Selv om Price ikke var fornøyd med sitt naturlige utseende, er det langt fra alltid hun er fornøyd med resultatet av sine mange operasjoner. I 2018 raste hun mot kirurgen etter å ha fått gjennomført nok en ansiktsoperasjon, også denne gangen i Tyrkia.

Hun har i tillegg opplevd allergiske reaksjoner. Da hun gjestet TV-showet «Loose Women» kort tid etter den mislykkede operasjonen, fortalte hun selv hvorfor ansiktet hennes var hovent.

- Jeg innså at jeg ikke leste på boksen - jeg er allergisk mot penicillin, og det var det jeg tok etter operasjonen. Jeg var dårlig i flere dager. Jeg gråt masse, sa hun den gang, ifølge The Sun.

TILBUD: Bloggerne svarer på hva som er de rareste forespørslene de har fått fra annonsører. Vis mer

LES OGSÅ: TV-stjernen venter barn med barnepiken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer