TUNG TID: "X Factor"-dommerne Mira Craig og Peter Peters har mistet flere venner de siste årene. Foto: Scanpix
TUNG TID: "X Factor"-dommerne Mira Craig og Peter Peters har mistet flere venner de siste årene. Foto: ScanpixVis mer

Mistet fire venner

"X Factor"-dommerne har opplevd dødsfall og drap i vennegjengen.

SEHER.NO: Mira Craig (27) og Peter Peters (35) er for tiden dommere i talentprogrammet "X Factor" på TV 2.

Men de to siste årene har både artisten og manageren hatt det tøft privat - hvor sykdom, dødsfall og drap har preget både Peter og Miras store vennegjeng, skriver Her og Nå.

Ifølge Her og Nå sørget Peter i 2007 sammen med venner over den drepte Mohammed Ahssain, som ble funnet brutalt drept i bagasjerommet på en bil, og i fjor døde en nær venn av Mira og Peter brått. 

Som om ikke det var nok, ble småbarnsfaren Juan "Nito" Navarro (28) for kort tid tilbake knivstukket og drept. Både Mira og Peter kjente Navarro godt, da 28-åringen var en kjent figur i norsk hip hop-miljø.

I tillegg mistet både Mira og Peter en felles venninne i 2008. Nomatemba Solli (26) måtte i februar i fjor gi tapt for kreften.

- Nomatemba er på et godt sted nå, hun er helt klart en av de gode. Hun var en jente med en drøm og en plan, og hun var selv mesteren i å tenkte positivt. Hun kjempet helt til slutten og ga aldri opp. En ekte "fightergirl", og det er det jeg vil formidle i låten jeg nå lager, uttalte Mira den gangen til VG.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Kjipt at de tvang meg til å gjøre det