Mona Berntsen:

Mistet fire i familien

- Hjertet mitt er knust, meddeler den profesjonelle danseren.

ÅPENHJERTIG: I går delte danseren Mona Berntsen et lengre innlegg på Instagram hvor hun oppsummerte året sitt. Da kom det fram at hun har mistet fire familiemedlemmer i løpet av 2020. Foto: Eivind Senneset / TV 2
ÅPENHJERTIG: I går delte danseren Mona Berntsen et lengre innlegg på Instagram hvor hun oppsummerte året sitt. Da kom det fram at hun har mistet fire familiemedlemmer i løpet av 2020. Foto: Eivind Senneset / TV 2 Vis mer
Publisert

Den profesjonelle danseren Mona Berntsen (30) har gjort det stort innenfor sitt felt, og har blant annet danset for stjerner som Justin Bieber (26), Justin Timberlake (39), Madonna (62), Alicia Keys (39) og Chris Brown (31).

Det siste året har det imidlertid vært mindre jobber for mange, og utallige avlyste konserter grunnet pandemien. Det er ingen tvil om at det har vært et vanskelig år, også for Berntsen.

Det kommer fram i et lengre innlegg på Instagram.

I innlegget skriver 30-åringen at ord blir fattige når hun skal prøve å oppsummere året sitt, og at hun ikke engang var sikker på om hun ønsket å dele dette, da hun holder mye av privatlivet sitt for seg selv.

«Men når jeg ser hvor mye jeg deler av det profesjonelle livet mitt her, føler jeg helt ærlig at den rette tingen å gjøre er å også dele hva som skjer i livet mitt bak skjermen», fortsetter hun.

Hjerteskjærende

Videre meddeler danseren at 2020 har lært henne mye om døden.

«Jeg har følt den fylle min ånd, mitt hjem og mitt hjerte. Jeg har sett den ta bort lyset i mine nærmestes øyner, og jeg har aldri følt meg mer hjelpeløs. Jeg vet at dette er slik livet er, men selv om jeg vet det kan det aldri være en forberedelse for hvordan og hva jeg skal føle når det skjer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer