Mistet faren to måneder etter moren

- Han er helt knust.

UTRØSTELIG: Scott Disick, som er samboer med Kourtney Kardashian, har mistet begge foreldrene på to måneder. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
UTRØSTELIG: Scott Disick, som er samboer med Kourtney Kardashian, har mistet begge foreldrene på to måneder. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
 BEGGE GIKK BORT: I løpet av to måneder døde både Bonnie og Jeffery Disick. Foto: ALL OVER PRESS
BEGGE GIKK BORT: I løpet av to måneder døde både Bonnie og Jeffery Disick. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

SEOGHØR.NO: I november mistet realitystjernen Scott Disick (30) moren Bonnie, som døde etter lang tids sykdom. Hun ble 63 år gammel.

Disick, som er kjent gjennom TV-serien «Keeping Up With the Kardashians», skal ha hatt en tung jul som følge av dødsfallet.

Nå har det gått fra vondt til verre for 30-åringen. Forrige uke gikk også faren hans bort. RadarOnline.com skriver at omstendighetene rundt Jeffery Disicks død skal være uklare på dette tidspunkt.

Venner av Scott forteller at realitystjernen er helt fra seg.

- Hele familien er utrøstelige, og Scott er knust. Han er enebarn, med ingen resterende familie, forteller kilden ifølge Contactmusic.com.

Disick har tidligere snakket om farens helsetilstand i TV-serien.

«...det fikk meg til å tenke på faren min, som lider av diabetes og trenger hjertetransplantasjon. Jeg liker ikke å snakke om det, fordi det er så vanskelig for meg», har han sagt.

Om dødsfallet hadde noe med hjertetilstanden hans å gjøre, er uvisst.

LES OGSÅ: Sørger over tapet av moren