Abigail Breslin:

Mistet faren til corona: - I sjokk

Skuespillerens far døde etter komplikasjoner med covid-19.

MISTET FAREN: Abigail Breslins far døde av corona. Foto: NTB
MISTET FAREN: Abigail Breslins far døde av corona. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Little Miss Sunshine»-skuespiller Abigail Breslin (24) delte lørdag et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Her forteller hun at hennes far, Michael Breslin, har gått bort.

«Vanskelig å skrive dette. Vanskeligere enn jeg trodde. Jeg er i sjokk og ødelagt. Klokka 18.32 gikk min søte, perfekte, fantastiske, heroiske, flotte pappa bort etter at familien min og jeg sa farvel. Det var covid-19 som sørget for at min kjære pappas liv ble for kort», skriver 24-åringen på Instagram.

Elsket de enkle tingene

Michael Breslin ble 78 år gammel. Abigail fortalte for snart tre uker siden at han hadde blitt smittet av viruset, og ba følgerne sine om å sende positive tanker hans vei. Han ble da satt i ventilator, og har siden kjempet for livet.

Lørdag gikk han bort. I innlegget forteller skuespilleren om hvem faren hennes var, samt legger ved en rekke bilder av ham fra ulike tider i livet. Hun skriver at han elsket de enkle tingene i livet, som kaffe, dyr og grillmat.

«Han elsket å ta bilder, å fly, gode middager, musikk fra 50- og 60-tallet, gode sofaen, kenyansk fjellkaffe, morsomme youtube-videoer, e-post-tråder, rare dikt, politikk, og han elsket meg og han elsket mine brødre og han elsket min mor», står det i det rørende innlegget.

«Og vi elsket ham. Og det vil vi alltid gjøre. Jeg savner deg, pappa. Jeg kan ikke vente med å se deg igjen. Jeg vil aldri, aldri, aldri glemme deg. Til månen og tilbake, pappa», avslutter hun innlegget.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

«Bruk den jævla masken»

Michael Breslin var en telekommunikasjonsekspert, konsulent og dataprogrammerer. Han etterlater seg også Abigails to brødre, Ryan og Spencer, som også jobber som skuespillere.

Før han døde oppfordret Abigail følgerne sine om å bruke munnbind.

«Dette er meg som sier at hvis du spurte faren min: en maske er mye mindre ukomfortabelt enn en ventilator. Så hold kjeft. Og bruk den jævla masken din. Vær så snill. Ingen burde gå gjennom dette», skrev hun 12. februar.

LES OGSÅ: - Endelig har jeg fått corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer