STJERNE: Lena Jolton (til venstre) er blitt rikskjendis i Sverige takket være «Svenske Hollywoodfruer». Her er hun sammen med de andre kvinnene i programmet - Päivi Hacker og Maria Montazami.   Foto: STELLA PICTURES
STJERNE: Lena Jolton (til venstre) er blitt rikskjendis i Sverige takket være «Svenske Hollywoodfruer». Her er hun sammen med de andre kvinnene i programmet - Päivi Hacker og Maria Montazami. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Mistet faren, tanten og kjæresten

- Det er da man tenker «this is too much», sier den svenske Hollywood-fruen.

SEHER.NO:  Lena Jolton (54) har blitt rikskjendis hjemme i Sverige takket være sin rolle i den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

Til daglig lever 54-åringen et tilsynelatende sorgløst liv med glamour og luksus i filmbyen, men i et ferskt intervju med Expressen avslører hun at hun har opplevd flere tragedier opp gjennom årene.

Da hun kun var 15 år gammel døde Joltons far av diabetes, og kun noen år senere tapte tanten kampen mot kreften.

Senere skulle hun også oppleve å miste kjæresten i en dramatisk bilulykke.

- Det er da man tenker «this is too much», men da må man bare ta seg sammen. Jeg tenkte på min pappa som alltid var så positiv, og min tante som også var det. De pratet aldri om sine sykdommer og jeg så hvordan de led begge to, sier hun til Expressen.

Tapet av kjæresten har hun imidlertid aldri klart å forsone seg med.

- Jeg bodde i Paris. Kjæresten min var franskmann og vi hadde vært sammen i et og et halvt år da det hendte. Jeg så hvor raskt livet kan tas fra deg. Jeg skiltes fra han på flyplassen. Jeg skulle egentlig ha sittet på med han til Lisboa, noe jeg hadde gjort mange ganger tidligere, men så ringer min mor og ber meg komme hjem fordi hun må snakke med meg. Jeg drar til mamma i Halmstad og han til Lissabon. Vi kysset og tok farvel på flyplassen, og den neste samtalen jeg får, klokken seks om morgenen, er hans foreldre som forteller at han var blitt funnet død i sin bil utenfor en klippe, sier hun.

Ifølge Jolton er det fortsatt rystende å tenke på at hun egentlig skulle vært i bilen sammen med han.

- Jeg skulle egentlig sittet der ved siden av han i bilen. Jeg får fortsatt gåsehud av å tenke på det, sier hun.

Tross de mange tragediene har 54-åringen likevel lært seg å tenke positivt og se lyst på livet.

- Noe som vil ta deg lengre enn alt annet er om du har et smil om munnen, at du er positiv, har en god holdning og tenker «fader, dette er ikke noe problem. Det her klarer vi». Og for meg begynte det veldig tidlig i livet, sier hun. 

Også Joltons stebror døde av kreft for noen år siden, og ifølge Hollywood-fruen har de tunge stundene gjort at hun har blitt veldig spirituell.

- Å gå gjennom alle de greiene gjorde at jeg ble veldig spirituell og jeg jobber mye med å holde meg positiv. Man har et valg, enten kan man gå ned i kjelleren og forsøke å gjemme seg, men man må jo komme opp derfra en gang. You have to face it. Den eneste som kan bringe deg lykke i livet er deg selv, sier hun.

"Svenske Hollywoodfruer" sendes på på TV3 mandager klokka 20.30.Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nå føler jeg meg litt skrytete