MANIPULERENDE: Se og Hør og Dagbladet møtte Julie Grindbakken (21) i Mexico i forkant av innspillingen av «Paradise Hotel». Grindbakken snakker varmt om faren, som døde i sommer, men som ville at hun skulle delta i programmet. Kristiansand-jenta forteller også hvordan hun planlegger å vinne «Paradise Hotel». Video: Marie Røssland / Reporter: Kine F... Vis mer

Julie Grindbakken i «Paradise Hotel» 2018:

Mistet faren sin seks måneder før hun sjekket inn på «Paradise Hotel»

«Paradise Hotel»-Julie åpner seg om den tøffe tiden før TV-debuten.

(Se og Hør): - Jeg vet at jeg bare må leve livet. Man må gå videre. Jeg har lært at man må leve hver dag som om det er den siste.

Julie Grindbakken (21) hadde nettopp hatt sine to første netter inne på det skandaleombruste hotellet «Paradise Hotel» da Se og Hør møtte henne i Mexico.

Hun var ni nye bekjentskaper rikere, noen nyanser brunere og i bedre humør enn på lenge.

Den vanskeligste utfordringen hotellgjestene står overfor er hvordan de uke etter uke skal bli værende i konkurransen. Men rett før Julie sjekket inn på hotellet i januar, kjempet hun en helt annen privat kamp.

30. juli 2017 mistet hun nemlig pappaen sin, brått og uventet.

- Han var narkoman i mange år, og var lenge på avrusning. Vi snakket vel sammen hver eneste dag i over ett år. Vi hadde så fin dialog, og han fulgte med på alt som skjedde i livet mitt. Han var stolt av meg uansett. Han skrøt meg alltid opp i skyene, og ønsket at jeg skulle leve livet mitt fullt ut. Jeg fikk oppleve kun fine sider ved ham, deler hun åpenhjertig til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

TUNG SORG; Julie Grindbakken hadde et svært nært forhold til pappaen sin Andreas. Foto: Privat
TUNG SORG; Julie Grindbakken hadde et svært nært forhold til pappaen sin Andreas. Foto: Privat Vis mer

- Prøvde å ta meg sammen

Julies pappa ble kun 41 år gammel da han døde natt til søndag 30. juli. Hun glemmer aldri de siste dagene.

- Jeg snakket med ham fredag kveld, og dagen etter hadde vi en veldig fin telefonsamtale. Han fortalte meg hvor stolt han var av meg, og sa at jeg kan komme så langt jeg vil i livet. Søndag fikk jeg en telefon jeg aldri glemmer. Pappa hadde blitt funnet død den natten, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun hadde nettopp fått seg ny leilighet i Bergen, og hadde feiret bursdagen sin dagen før. Hun holdt på å pakke ut av flyttelasset sitt den søndagen hun ble oppringt av flere familiemedlemmer.

- Jeg skjønte fort at noe var galt, for mamma ringer meg aldri mer enn én gang. Så ringte plutselig farmor, og da skjønte jeg at noe alvorlig kunne ha skjedd. Da hun fortalte meg at pappa var død, fikk jeg sjokk. Jeg var alene i Bergen, og dro på jobb dagen etter. Jeg felte ikke en eneste tåre, for jeg prøvde hardt å ta meg sammen. Jeg fikk heldigvis reise hjem til Kristiansand den kvelden.

Selv om Julies pappa i årevis hadde vært rusavhengig, hadde hun aldri forberedt seg på at det skulle gå så galt. Ikke nå.

- Han hadde egentlig en veldig fin periode, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske fin... Vis mer

- Støttet meg uansett

For Julie har deltakelsen i TV3-programmet vært en viktig pause fra hverdagen. Det var først da hun mistet faren sin at hun virkelig skjønte viktigheten av å leve livet til det fulle.

- Jeg fortalte pappa at jeg hadde sendt inn søknad til «Paradise Hotel», og han synes det var så gøy. Han ville hjelpe meg med å planlegge taktikk, og kom med flere tips. Han støttet meg uansett hva jeg valgte å gjøre, sier hun og utdyper:

- Man må bare leve livet. Det er ikke noe vits i å angre på ting man har hatt lyst til å gjøre, eller å holde igjen. Jeg er i Mexico og får kose meg med flere nye venner. Hva så om jeg blir full på en fest og gjør noen dumme ting? Man må bare ta den sjansen om det er det man har lyst til. Man må ha det gøy mens man kan, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

AKTUELL PÅ TV: Julie Grindbakken (t.v) er en av årets deltakere i jubileumssesongen av «Paradise Hotel». Her sammen med de andre jentene, Thea Enoksen, Newa Reza, Cathrine Ingebretsen og Ine Yri. Foto: Marie Røssland.
AKTUELL PÅ TV: Julie Grindbakken (t.v) er en av årets deltakere i jubileumssesongen av «Paradise Hotel». Her sammen med de andre jentene, Thea Enoksen, Newa Reza, Cathrine Ingebretsen og Ine Yri. Foto: Marie Røssland. Vis mer

Byr på seg selv

Det var Julies farmor som tipset 21-åringen om å melde seg på «Paradise Hotel».

- Vi satt i bilen på vei til hytta, også sier hun: «Julie, du burde melde deg på Paradise Hotel», og jeg tenkte bare: «Herregud, veit hun hva hun anbefaler meg nå?» Jeg tror hun er ganske stolt for at jeg begir meg ut på dette.

- Det er nok ikke alle som har en like kul farmor som meg, sier hun til Se og Hør.

Julie har allerede bevist at hun er både utadvent og avslappet på TV, og har bemerket seg som en sterk spiller i konkurransen.

Hun tror det er hennes svært sterke personlighet som vil få henne til topps i konkurransen. I tillegg hevder hun å være relativt god på å få gutta rundt lillefingeren.

Saken fortsetter under videoen:

HEMMELIG: Cathrine Ingebretsen (20) løy til produksjonen om sivilstatusen og dro til Mexico mens kjæresten ventet hjemme. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Jeg byr mye på meg selv, sier hva jeg mener og får det som regel som jeg vil. Jeg er kanskje litt manipulerende, sier hun.

Hennes partner inne på hotellet, Kristian Jarland (20), har også skrytt av Julies TV-opptreden.

- Det å ha en partner som ikke er sjenert, det er bare gøy. Jeg digger at hun gir faen, og har stor respekt for denne dama, har han sagt til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Reagerer på egen oppførsel