I SORG: Kjendisstylist og tv-profil Erlend Elias Bragstad (36) mistet sin far, Per Bragstad, tirsdag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
I SORG: Kjendisstylist og tv-profil Erlend Elias Bragstad (36) mistet sin far, Per Bragstad, tirsdag. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Erlend Elias Bragstad:

Mistet faren sin: - Bunnløs sorg

Delte rørende innlegg på Instagram.

- Han var en fantastisk pappa, bestefar, onkel, bror og nær venn. I dag er det mange rundt ham som har det vanvittig tungt. Jeg sto ham veldig nær, og er i bunnløs sorg, forteller Erlend Elias Bragstad (36) til Se og Hør.

Det var tirsdag kveld at kjendisstylisten og tv-profilen fortalte om farens bortgang på sosiale medier.

«I dag sovnet min kjæreste pappa inn. Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme», skriver Bragstad blant annet.

Ber om ro

36-åringen forteller at han har tilbrakt store deler av sommeren på sykehus sammen med sin far. Utover det ønsker ikke Bragstad å gå i dybden på det tragiske budskapet.

- Akkurat nå trenger jeg ro, forteller han.

I minneordene på sosiale medier beskriver nordlendingen sin far som en han alltid kunne snakke med.

«En hverdag uten å få kunne ringe deg og be om råd, hjelp eller bare snakke sammen er bare så fjern. Jeg elsket deg så høyt kjære pappa, respekterte deg og så veldig opp til deg. Inni hjertet mitt vil du bestandig være, der skal jeg lytte etter svar når jeg står i ett veiskille, kjenne den store varme hånden din stryke meg på kinnet når jeg er utafor. Jeg skulle gjort alt for å få en dag til med deg, der vi kunne ledd og diskutert. Din humor og din intelligens vil vi alle huske. Vi sees i den store evigheten kjære pappa», skriver 36-åringen.

Per Bragstad ble 74 år.

Saken fortsetter under.

SKAL VI GJETTE?: Marna Haugen og Erlend Elias Bragstad foran sesongens første episode av «Skal vi danse». De er konkurrenter, men er gode venner privat. Hvor godt kjenner de egentlig hverandre? Vi utfordret dem. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Hektisk år

Sammenliknet med fjoråret går Erlend Elias en noe roligere høst i møte. I løpet av det siste året har han vært å se i både «Skal vi danse» og «Farmen kjendis» - der særlig sistnevnte realitydeltakelse sørget for overskrifter.

Støy i kulissene resulterte i at den frittalende 36-åringen valgte å trekke seg fra «Farmen kjendis» midtveis i innspillingen, der mobbebeskyldninger og anklager om bestikkelser senere ble dratt fram i lyset.

«Skal vi danse»-deltakelsen ble en noe mer udramatisk affære. Der ble tv-profilen den fjerde deltakeren til å forlate konkurransen.

Også 36-åringens yngre halvbror, Erik Anders Sæter (21), har vært i vinden den siste tiden. Sæter dukket først opp som deltaker i «Paradise Hotel» tidligere i år, og er aktuell i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Han og Bragstad har felles mor.

LES OGSÅ: - Jeg elsker han som jeg har født ham selv

«FARMEN KJENDIS»: Erlend Elias annonserte at han ikke skulle komme på finalefesten, men dukket opp likevel. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer
Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Tatt på fersken med sin nye flamme

Tatt på fersken med sin nye flamme

- De møttes gjennom eksen hennes

- De møttes gjennom eksen hennes

- Hadde en stor krangel i bryllupet

- Hadde en stor krangel i bryllupet

- Avslørte babynavnet

- Avslørte babynavnet

Må forsvare forholdet på grunn av eksen

Må forsvare forholdet på grunn av eksen

Avicii ga vennen nytt håp under det siste møtet

Avicii ga vennen nytt håp under det siste møtet

- Gutta mine betyr alt

- Gutta mine betyr alt

Punger ut for eget blod

Punger ut for eget blod

- Trodde aldri jeg skulle bli en kjærestejente

- Trodde aldri jeg skulle bli en kjærestejente

Slik setter de fart på romanseryktene

Slik setter de fart på romanseryktene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255