Thale Myhre fra «Farmen»:

Mistet faren og søsteren i løpet av seks uker

- På et tidspunkt var både pappa og Thea innlagt på sykehus, i hver sin etasje.

TØFF TID: Thale Myhre sier til Dagbladet at hun fikk en tøff tid etter å ha mistet både faren og søsteren i løpet av seks uker i 2012. Her er hun sammen med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
TØFF TID: Thale Myhre sier til Dagbladet at hun fikk en tøff tid etter å ha mistet både faren og søsteren i løpet av seks uker i 2012. Her er hun sammen med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

(Se og Hør): «Farmen»-deltaker Thale Myhre (24) opplevde i 2012 å miste både sin far Thorbjørn og lillesøsteren Thea i løpet av seks uker.

I et intervju med Dagbladet sier realitydeltakeren, som trakk seg fra «Farmen» mandag kveld, at den tøffe tiden startet da søsteren året før fikk diagnosen leukemi.

Så ble også faren syk.

- På et tidspunkt var både pappa og Thea innlagt på sykehus, i hver sin etasje. Jeg, mamma og broren min gikk fram og tilbake hele tida. Det var en spesiell opplevelse, forteller «Farmen»-deltakeren til Dagbladet.

Etter at Thea gikk bort 26. oktober, ble faren rammet av et dødelig hjerteinfarkt i desember samme år.

REALITY: Thale er en av deltakerne som kjemper om seieren i årets utgave av «Farmen». Foto: TV 2
REALITY: Thale er en av deltakerne som kjemper om seieren i årets utgave av «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ante ikke hva jeg skulle tro, tenke eller gjøre. Det var et innvendig kaos som det er vanskelig å sette ord på. Jeg mistet meg selv, og gikk en dyster periode i møte - preget av utagering og alkohol, sier Thale.

24-åringen, som jobber som servitør i Oslo, har tidligere sagt til Se og Hør at hun ser på sine sosiale evner som sin største fordel på «Farmen»-gården.

- Min største fordel er at jeg er sosial. Jeg er snill, godt likt, og smart - og må vise gruppa at de trenger meg. Men selvfølgelig, når det blir alvor er jeg villig til å ødelegge for andre, sa hun før innspillingen startet.

Selv om Myhre takket ja til «Farmen» for opplevelsens skyld, håper hun også at det kan hjelpe henne et steg nærmere den store karrieredrømmen: Å bli modell på heltid.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer

- Jeg har allerede en fot i bransjen, men er langt unna der jeg ønsker å være, forteller 24-åringen, som også er svært aktiv på sosiale medier.

- Jeg kommer til å savne telefonen min, men forhåpentligvis går det fort over. Alle trenger en pause.

Søndag ble Line Suomalainen (55) første deltaker som måtte forlate «Farmen» etter en dramatisk duell mot Sunniva Dortea Thorsen (30).

De to kvinnene skulle slå nagler ned i en stokk, men en av Lines nagler ble underkjent. Dermed gikk seieren automatisk til motstanderen.

- Da det gikk opp for meg hva som hadde skjedd, mens Gaute inspiserte naglene, tenkte jeg: «Line, at det går an å være så blåst i toppen». Jeg var et eneste sleggeslag unna, og har rett og slett hatt for dårlig tid, sa Suomalainen etter at exiten var et faktum.

LES OGSÅ: Fikk hakeslepp etter sjokk-exiten