<strong>MISTET FAR:</strong> For Endresen var julen 2010 tung. Natt til 28. desember gikk faren Trygve bort. Foto: SCANPIX
MISTET FAR: For Endresen var julen 2010 tung. Natt til 28. desember gikk faren Trygve bort. Foto: SCANPIX Vis mer

Mistet faren i romjulen

- Det er ufattelig trist, sier Tor Endresen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Tor Endresen (51)  hadde en tung jul. Natt til 28. desember gikk faren hans, Trygve Endresen, bort. Han ble 82 år gammel.

I et åpenhjertig intervju med bladet Se og Hør, snakker nå Endresen ut om den tunge tiden.

- Å miste far er ufattelig trist, men det er god trøst å vite at han fikk en fin utgang på livet, sier Endresen til bladet.

Endresen holdt nemlig faren i hånden, sammen med søster Marit (56) og mor Lillian (81), da faren trakk sine siste åndedrag.

- Dette har helt klart vært den tyngste julen jeg har hatt. Ikke så lett å motivere seg for to julekonserter når livet til ens kjære far går mot slutten. Men «the show must go on». Slik er det i denne bransjen. Vi må renske hodet før vi går på scenen. Men dødsfallet har selvsagt satt sitt preg på alt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slanket seg 12 kg på fem måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer