TUNG BESKJED: Jarle Andhøy opplevde kort tid før jul at hans far Egil døde brått etter et illebefinnende. Foto: Stella Pictures
TUNG BESKJED: Jarle Andhøy opplevde kort tid før jul at hans far Egil døde brått etter et illebefinnende. Foto: Stella PicturesVis mer

Mistet faren før jul

Tre år etter at tre av hans skipskamerater forsvant på havet, har Jarle Andhøy fått en ny tung beskjed.

SEOGHØR.NO: Eventyreren og TVNorge-profilen Jarle Andhøy opplevde for tre år siden at tre av hans skipskamerater på skuta «Berserk» forsvant på havet under en ekspedisjon til Antarktis.

Rett før jul opplevde han igjen å miste en av sine nærmeste, da hans far Egil døde.

Til VG sier Jarle at farens bortgang kom brått på familien.

- De siste årene har vi hatt noen tunge år, og bortgangen til fader'n minner om hvor skjørt livet er selv om man velger det gode liv hjemme. Vår bauta i livet forsvant brått og uventet fra oss, men vi må ta vare på hverandre og vil holde minnene, verdiene og historiene om ham og savnede venner levende.

GODE VENNER: Jarle Andhøy har blitt god venn med beboerne i Tangerudbakken borettslag, og har blant annet spilt inn TV-serie med dem.
GODE VENNER: Jarle Andhøy har blitt god venn med beboerne i Tangerudbakken borettslag, og har blant annet spilt inn TV-serie med dem. Vis mer

- Man kan dø to ganger – når man reiser til den andre siden, men også om man slutter å snakke og minne dem som er borte. Fader'n, og mine savnede skipskamerater fra «Berserk» vil alltid være med oss, sier han til avisen.

8. januar viser en TVNorge en serie fra turen Andhøy tok tilbake til Antarktis for å lete etter sine kamerater.

Tidligere har 37-åringen sagt at han selv ikke har planer om å bli ektemann eller far selv med det første.

- Jeg ser ikke for meg familie og barn nå - jeg må bli voksen først. Jeg tar det som det kommer, sa han til VG i juni.

LES OGSÅ: Se de private «Berserk»-bildene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.