Belinda Jakobsen:

Mistet faren: - Traumatisk øyeblikk

Influenser Belinda Jakobsen snakker åpent om tapet av «stolpen» i sitt liv - faren.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert

Sørlandsdialekten som runger gjennom øreproppene til tusenvis av ivrige fans hver uke, tilhører Belinda Jakobsen (35). Sammen med influenser Kristin Gjelsvik (34) har hun podkasten «SnikkSnakk», i tillegg til «Plantepodden». Hun har også blogget i flere år, og gjort seg godt bemerket på Instagram.

Denne sommeren er hun aktuell med den nye boken «Et planteliv», som hun har skrevet sammen med moren Wenche Sundstøl. Der tar de for seg alt fra plantestell til vanskelige relasjoner, psykisk helse og livets opp- og nedturer.

Langt prosjekt

I den anledning har Se og Hør tatt en prat med mor og datter-duoen, som forteller at de har holdt på med boken i snart ett år.

- Når boken var nesten ferdig og det begynte å nærme seg, så var det en redaktør som sa til oss: «Det er så fint å lese om et liv som har vært så fint, og at forholdet mellom deg og din mor har vært så enkelt, greit og fint».

Da plukket Belinda opp røret og ringte til moren Wenche.

- Jeg ringte til mamma og sa «Ja, vi har det fint i dag, men på lik linje med alle andre har vi hatt tøffe tak». Så da bestemte vi oss for å være åpne og ekte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer