Mistet far og to brødre i flyulykke

- Jeg gikk ned 25 kilo fordi jeg var så deprimert, sier Stephen Colbert.

MISTET TRE FAMILIEMEDLEMMER: Stephen Colbert, her med kona Evelyn McGee-Colbert mistet faren og to brødre da han var ti år gammel. Foto: Stella Pictures
MISTET TRE FAMILIEMEDLEMMER: Stephen Colbert, her med kona Evelyn McGee-Colbert mistet faren og to brødre da han var ti år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Talkshowverten og komikeren Stephen Colbert (48) snakker ut i et nytt intervju om den forferdelige hendelsen som fant sted da han kun var ti år gammel.

Colbert mistet nemlig faren og to av brødrene i en flyulykke i North Carolina i 1974. 72 mennesker mistet livet i den tragiske ulykken, der kun ti personer overlevde.

I intervjuet forklarer Colbert, som totalt hadde elleve søsken, at ulykken gikk så hardt inn på ham at han følte det som hadde skjedd ble en del av ham. Han sammenligner det med et hemmelig navn.

- Tapet av dem ble navnet mitt. Jeg likte ideen med at man har et hemmelig navn, et navn ingen egentlig klarer å uttale, fordi det var den jeg var. Det er noe magisk ved det hele, forklarer Colbert ifølge RadarOnline.com.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Ulykken sørget for store forandringer for Colbert.

- Jeg var i ekstremt dårlig form. Jeg ble helt grønn, jeg var så trist. Jeg gikk ned 25 kilo fordi jeg var så deprimert, sier han.

Colbert skriver om ulykken i den kommende boken «America Again: Re-Becoming the Greatness We Never Weren’t».

TV-verten har gjort stor suksess med det politiske satireprogrammet «The Colbert Report», og har vunnet Emmy-pris for showet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han falt ned i et fly over Drammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer