Megan Hilty:

Mistet familien i flystyrt

Skuespilleren er i sorg.

TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Megan Hilty (41) er i sorg etter at flere familiemedlemmer døde i en flystyrt søndag.

Den amerikanske kystvakten har bekreftet overfor Entertanment Tonight at søsteren, svogeren og nevøen til Hilty var blant passasjerne i sjøflyet som krasjet i vannet utenfor Whidbey Island, i Washington.

Ifølge en uttalelse fra familien var Hiltys søster, Lauren Hilty, gravid under tidspunktet for krasjet.

«Vi er knust etter tapet på våre elskede Ross Mickel, Lauren Hilty, Remy og deres ufødte baby, Luca», står det i uttalelsen.

GÅR GALT: Under en nyhetssending for 2 News Oklahoma går det galt for anker Julie Chin. I introduksjonen sliter hun med å finne ordene og får ikke ut hele setninger. Dette viste seg og ikke være en tabbe. Video: 2 News Oklahoma. Vis mer

«Selv om tiden deres med oss var alt for kort, vil vi bære arven deres videre».

Familien er overveldet etter støtten de har fått etter ulykken og ønsker å takke alle som deltok i søke- og redningsarbeidet.

«Den enorme støtten vi har fått fra venner, familie og det offentlige har vært overveldende. Hjertene våre går ut til familiene og vennene som også mistet sine kjære om bord», står det i uttalelsen.

Hilty er kjent fra TV-serien «Smash». Skuespilleren er også kjent for sin rolle som Patsy Cline, som døde i en flyulykke, i filmen «Patsy and Lorretta».

LES OGSÅ: - Nå skjønner jeg at jeg skal dø

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer