Mistet ektemannen: - Uvirkelig

Et halvt år etter at de flyttet til Karibia fikk Linda Ville Ruud sin nybakte ektemann, Røverradion-profil Thore Eroth Myrmilliom, brått revet vekk etter en motorsykkelulykke.

DØDE: Røverradion-profil Thore Eroth Myrmilliom omkom i en motorsykkelulykke på Den dominikanske republikk. Her med kona Linda Ville Ruud. Foto: Privat
DØDE: Røverradion-profil Thore Eroth Myrmilliom omkom i en motorsykkelulykke på Den dominikanske republikk. Her med kona Linda Ville Ruud. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har hatt det så jævlig bra, og så skjer dette, sier Linda Ville Ruud (47) til Dagbladet.

Det har gått tre uker siden hun mistet sin ektemann, Røverradion-profil Thore Eroth Myrmillom (37), etter en motorsykkelulykke i Karibien.

Det har vært vanskelig. «Faen så vanskelig». Likevel takler hun det bedre enn hun trodde hun skulle.

47-åringen, som først uttalte seg til Smaalenene, prøver å tenke på det positive de hadde sammen, og jobber med å skaffe penger nok til å sende mannens aske til Norge, slik at hans familie har ei grav å gå til.

- Den ene halvdelen av asken skal begraves hjemme. Den andre halvdelen skal jeg spre her, på stranden der vi giftet oss.

Kom til ulykkesstedet

Paret hadde vært sammen et års tid da de reiste til Den dominikanske republikk i januar. Måneden etter giftet de seg. De skulle egentlig på en lang ferie, komme seg bort fra rusen, men endte opp med å forelske seg i stedet, og bestemte seg for å bli.

De hadde akkurat kommet seg på plass i en ny leilighet da ulykken skal ha skjedd, fredag 5. august.

Han skal ha dratt for å hjelpe noen venner, mens hun ordnet ting hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer