Elena Belle:

Mistet ektemannen: - Jeg var sjokkert

Den svenske modellen Elena Belle forteller åpenhjertig om ektemannens bortgang og livet med sin nye kjæreste.

DØDSFALL: For to år siden mistet Elena Belle ektemannen. Nå forteller hun om den vanskelige tiden og veien videre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
DØDSFALL: For to år siden mistet Elena Belle ektemannen. Nå forteller hun om den vanskelige tiden og veien videre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som kjenner TV-profil Elena Belle (36), blant annet fra svenske «Paradise Hotel» eller «Svenske Hollywoodfruer». Los Angeles-beboerens modellkarriere har også blomstret, og nylig prydet hun forsiden av Maxim Magazine.

Hun har også gjort det stort som influenser, og på Instagram-kontoen hennes deler hun bilder fra sin hektiske hverdag til sine 408 000 følgere. Datteren Luna Belle (4), som hun fikk sammen med sin tidligere ektemann Michael Theanne, dukker også stadig opp på plattformen.

For to år siden opplevde 36-åringen sitt livs mareritt. To år etter at datteren hadde kommet til verden, mistet hun ektemannen til hjerteinfarkt.

Til Se og Hør forteller nå Belle om den tøffe perioden og livet etter Theannes bortgang.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

- Uventet og tragisk

36-åringen har lenge vært åpen om eksmannens bortgang, men hun tror likevel at det kan være vanskelig å forstå situasjonen med mindre man befinner seg i den.

- De kan egentlig ikke forstå hvordan man går videre, men livet går videre. Jeg tror at folk som ikke befinner seg i samme situasjon kan skjønne hvordan det er, forteller hun til Se og Hør og legger til:

- Det er en av de tingene som man tror at aldri kommer til å skje. Du har sett det i filmer, men man tror aldri at det kommer til å skje med deg.

Theanne kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått tur med hundene i nabolaget, og ble bare 45 år gammel. Obduksjonsrapporten viste at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om.

- Han var ikke syk, så det var veldig uventet og tragisk. Det skjedde så plutselig at jeg var sjokkert i lang tid etter. Så jeg hadde ikke noe annet valg enn å være sterk på min datters vegne og for meg selv. Det har vært veldig tøft, spesielt med et ungt barn, forteller hun videre.

FAR OG DATTER: Luna var bare to år gammel når hun mistet faren sin. Foto: Privat
FAR OG DATTER: Luna var bare to år gammel når hun mistet faren sin. Foto: Privat Vis mer

36-åringen er imidlertid veldig takknemlig for at hun har den fire år gamle datteren Luna.

- Luna snakker om han noen ganger, men det blir mindre og mindre. Hun var veldig ung da det skjedde. På en måte var det bra at hun var ung, for om hun var ti år eller noe så hadde det nok vært mer traumatisk. Men vi har det bra, vi har hverandre. Takk gud for at jeg har henne.

Hyllet ektemannen

Theannes plutselige død kom like før coronanedstengingen i USA, og under pandemien valgte Belle å oppholde seg i hjembyen Los Angeles.

Familiemedlemmer og venner fløy derfor til den solfylte staten for å delta i begravelsen. I tillegg til begravelsen ville hun også finne en annen måte å feire Theannes liv på, noe som resulterte i en kritthvit kleskode og godt selskap.

- Jeg visste ikke helt hva han ville ha, så jeg gjorde noe jeg ville gjort om jeg var han. Så vi hadde et «white party» i hans navn.

Belle ønsket også å hylle ektemannen på sin egen, betydningsfulle måte under feiringen.

- 11:11 var hans tall, så ved det klokkeslettet slapp vi elleve duer opp mot himmelen. Vi hadde festen på SoHo-huset i Malibu, et av hans favorittsteder. Alle holdt taler og tok bilder. Det var vakkert - veldig trist - men veldig vakkert. I stedet for å være iført svart og gråte, så feiret vi livet hans, forteller hun til Se og Hør.

Etter det triste dødsfallet strømmet det inn rørende meldinger fra personer som befant seg i liknende situasjoner, men det var derimot ikke alle som likte hvordan hun valgte å minnes sin kjære ektemann.

- Jeg fikk alle typer reaksjoner, og flere tok kontakt med meg. Flere fortalte at de befant seg i samme situasjon, men jeg ble også kritisert i forbindelse med festen. Noen spurte: «Hvorfor har du fest når han er død?».

Bilder og videoer fra feiringen ble delt på influenserens Instagram-profil, der blant annet Theannes klient, DJ-en Steve Aoki, og de svenske Hollywoodfruene Gunilla Persson, Maria Montazami og Siv Cotton sto på gjestelisten.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Ny kjæreste

Ett år etter tapet snudde imidlertid lykken for Belle. 4. juli i fjor møtte hun nemlig sin nåværende kjæreste, som i likhet med Belle er vant til sole seg i rampelysets glans.

I begynnelsen var Belle nokså hemmelighetsfull med å avsløre kjærestens identitet, men etter hvert ble det kjent at 36-åringen hadde funnet lykken med «Dancing with the Stars»-kjendisen Gleb Savchenko (37).

KJÆRESTER: Elena Belle fant lykken på ny sammen med danseren Gleb Savchenko. Foto: Privat
KJÆRESTER: Elena Belle fant lykken på ny sammen med danseren Gleb Savchenko. Foto: Privat Vis mer

For tiden bor de i hvert sitt hjem omtrent ti minutter fra hverandre, noe som har ført til at de tilbringer mye tid sammen. Overfor Se og Hør kan hun røpe at paret er svært lykkelige sammen.

- Han er et fantastisk menneske. Han har også barn, så vi har det til felles. Vi er også like på mange måter, og vi kommer veldig godt overens. Vi forstår hverandre veldig godt, forteller hun.

Det ser også ut til at hun ikke er alene om å være fan av dansetalentet.

- Luna liker ham veldig godt, men hun kan bli litt sjalu noen ganger om jeg klemmer ham. Hun vil alltid sitte i fanget hans og gi han kyss. Du kan se at hun leter etter en farsfigur.

- Det er utfordrende

Hun legger likevel ikke skjul på at det kan være vanskelig å oppdra en datter alene, og hun er takknemlig for at kjæresten kan bistå med barneoppdragelsen.

- Det er veldig utfordrende. Hun er ikke det enkleste barnet, men hun er utrolig. Hun er smart, søt og omtenksom. Hun er også veldig sta, og har mye personlighet. Hun utfordrer meg mye. Kjæresten min har også et barn i samme alder, noe som føles veldig bra. Jeg føler meg heldig der, forteller hun, og legger til:

DØTRE: Både Belle og Savichenko vet hvordan det er å oppdra en liten jente. Her er sistnevntes datter Zlata sammen med lille Luna. Foto: Privat
DØTRE: Både Belle og Savichenko vet hvordan det er å oppdra en liten jente. Her er sistnevntes datter Zlata sammen med lille Luna. Foto: Privat Vis mer

- Det er mitt første barn, så jeg vet ikke alt. Det har vært tøft, men åpenbart givende.

Til tross for at Belle trolig har hendene fulle med datteren innrømmer hun at en familieforøkelse kan ligge i kortene i fremtiden.

- Kanskje én til, men det er veldig mye jobb og ansvar. Det er også skummelt på en måte, spesielt etter det jeg har vært gjennom. Kanskje jeg får én til senere i livet, men det går også bra om det ikke skjer. Jeg har barnet mitt, så jeg trenger ikke å få ett til.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

For tiden ønsker hun å legge tiden på andre ting, og hun gleder seg spesielt mye til å reise igjen. På listen er det nemlig flere steder som hun ønsker å besøke.

- Denne sommeren skal jeg reise, jeg elsker å reise. Gleb og jeg har planer om å dra til Bora Bora. Vi planlegger også å dra til Europa, og han har heller aldri vært på Ibiza der jeg kommer fra, så vi drar nok dit. Så tenker vi også å reise til Hellas sammen.

LES OGSÅ: - Skal gi ut sexbok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer