Elena Belle:

Mistet ektemannen: - Jeg var sjokkert

Den svenske modellen Elena Belle forteller åpenhjertig om ektemannens bortgang og livet med sin nye kjæreste.

DØDSFALL: For to år siden mistet Elena Belle ektemannen. Nå forteller hun om den vanskelige tiden og veien videre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
DØDSFALL: For to år siden mistet Elena Belle ektemannen. Nå forteller hun om den vanskelige tiden og veien videre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som kjenner TV-profil Elena Belle (36), blant annet fra svenske «Paradise Hotel» eller «Svenske Hollywoodfruer». Los Angeles-beboerens modellkarriere har også blomstret, og nylig prydet hun forsiden av Maxim Magazine.

Hun har også gjort det stort som influenser, og på Instagram-kontoen hennes deler hun bilder fra sin hektiske hverdag til sine 408 000 følgere. Datteren Luna Belle (4), som hun fikk sammen med sin tidligere ektemann Michael Theanne, dukker også stadig opp på plattformen.

For to år siden opplevde 36-åringen sitt livs mareritt. To år etter at datteren hadde kommet til verden, mistet hun ektemannen til hjerteinfarkt.

Til Se og Hør forteller nå Belle om den tøffe perioden og livet etter Theannes bortgang.

- Uventet og tragisk

36-åringen har lenge vært åpen om eksmannens bortgang, men hun tror likevel at det kan være vanskelig å forstå situasjonen med mindre man befinner seg i den.

- De kan egentlig ikke forstå hvordan man går videre, men livet går videre. Jeg tror at folk som ikke befinner seg i samme situasjon kan skjønne hvordan det er, forteller hun til Se og Hør og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer