Jennifer Lopez:

Mistet ekskjæresten

Gikk bort bare 51 år gammel.

VAR KJÆRESTER: Denne uken kom nyheten om at en av Jennifer Lopez' aller første kjærester, David Cruz, har gått bort. Foto: NTB Scanpix
VAR KJÆRESTER: Denne uken kom nyheten om at en av Jennifer Lopez' aller første kjærester, David Cruz, har gått bort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor kom den hyggelige beskjeden om at Jennifer Lopez (50) hadde forlovet seg med den tidligere baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez (45).

Duoen har vært sammen de siste tre årene, og har ved flere anledninger uttrykt at de gleder seg til å fortsette livet sammen som mann og kone.

Før popstjernen traff Rodriguez hadde hun vært gjennom et temmelig turbulent kjærlighetsliv. Lopez har nemlig tre oppløste ekteskap og én brutt forlovelse bak seg, i tillegg til flere andre havarerte forhold.

Ungdomskjærester

Mandag kom den triste nyheten om at en av Lopez' aller første kjærester, David Cruz, gikk bort i helgen. Han ble bare 51 år gammel, melder People.

J-Lo har foreløpig ikke selv uttalt seg om eksens dødsfall, men hun og Cruz var kjærester i nesten ti år, så det er nok liten tvil om at budskapet ble mottatt med sorg.

EKSKJÆRESTER: Her er Daniel Cruz og Jennifer Lopez avbildet under «Money Train»-premieren i 1995. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Her er Daniel Cruz og Jennifer Lopez avbildet under «Money Train»-premieren i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen ble sammen allerede på ungdomsskolen, da Jennifer bare var 15 år, og forholdet varte helt frem til midten av 90-tallet. Cruz deltok også på flere arrangementer i Hollywood sammen med Lopez, blant annet på «Money Train»-premieren i 1995, ifølge nettstedet.

I 1997, kort tid etter at det ble slutt, fikk sangfuglen sitt gjennombrudd som skuespiller da hun fikk hovedrollen i det musikalske dramaet «Selena».

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

David Cruz døde av en hjertesykdom, og etterlater seg sin mangeårige kjæreste Isa og hennes sønn.

- Han var en hengiven far, og hjalp til med å oppdra sin stesønn som i dag er i marinen, forteller partneren gjennom 18 år til TMZ.

- Jeg elsket familiekveldene våre. Alle satte pris på dem, og han passet alltid på å ende dem med å fortelle at han elsket oss, la hun til.

Avlyste bryllupet

Etter bruddet med ungdomskjæresten David Cruz, innledet Lopez et forhold til Hollywood-stjernen Wesley Snipes (57), før hun i 1997 giftet seg med servitøren Ojani Noa (45). Ekteskapet varte kun i ett år, og etter skilsmissen hadde hun en het romanse med rapperen P. Diddy (50).

I 2001 giftet hun seg på ny, den gang med danseren Chris Judd (50).

Dette ekteskapet ble også kortvarig, og tok slutt etter knappe to år, da Lopez forelsket seg i skuespiller Ben Affleck (47). I 2002 forlovet de seg, men bare dager før de skulle gifte seg i september 2003, avlyste de bryllupet på ubestemt tid.

I januar året etter kom nyheten om at de to hadde gått fra hverandre.

- Jeg følte at jeg hadde funnet en flott person og at han følte det samme. Jeg trodde vi kunne få det til å fungere. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg på en slik måte, som da det bryllupet ble avlyst. Kanskje fordi det var så offentlig, fortalte sangeren til InStyle i 2018, og la til:

- Det føltes som om hjertet ble revet ut av brystet mitt.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Fra den brutte forlovelsen gikk det likevel bare fem måneder før Lopez sto brud igjen. Da giftet hun seg med sangeren Marc Anthony (51).

Dette ekteskapet varte i syv år, og sammen fikk de tvillingene Max og Emme (11), før de i annonserte at de skulle gå hver til sitt i 2011.

- Skilsmissen var et nederlag. Det var en fryktelig tung tid, men jeg ville ikke forandret på fortiden hvis jeg hadde mulighet fordi det har gjort meg til den personen jeg er i dag, har hun tidligere sagt til People.

Redd for å være alene

Kort tid etter at Lopez ble singel igjen, falt hun for den 18 år yngre danseren Casper Smart (32). Duoen hadde et av-og-på forhold i fem år, før også de gikk hver til sitt i 2016.

I fjor avslørte popstjernen at hun kun var sammen med noen av ekskjærestene sine fordi hun var redd for å være singel.

- Jeg gikk inn i feil forhold av feil grunner, fordi jeg ikke likte å være alene. Nå er den frykten borte, og jeg er ok på egen hånd. Men det har vært en lang reise for meg, forklarte Lopez til People, gjengitt av nettstedet Contact Music.

Lopez delte videre at det var først etter at hun fikk tid til å være alene en periode at hun følte seg klar til å «åpne opp igjen for kjærligheten».

- Da jeg innså at man ikke trenger noen andre for å føle seg hel eller for å være lykkelig, skjedde det en forandring - og plutselig var jeg ikke alene lenger. Da var jeg faktisk klar til å treffe denne personen, sa hun.

Og mannen 50-åringen snakket om er selvfølgelig forloveden Alex Rodriguez. De to begynte å date vinteren 2017, og med på kjøpet fikk Jennifer også hans to døtre Natasha (15) og Ella (11) - som hun altså blir stemor til når de gifter seg.

LES OGSÅ: - Gravide Michelle Williams giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer