Mistet den ene av tvillingene

- Jeg måtte planlegge begravelsen for ett barn, mens jeg ammet et annet, sier «Åndenes Makt»-Gro-Helen.

KJENDIS-VENNINNER: Lanseringsfest for boka«Beautyfood» med Mia Gundersen (f.v.), Gro-Helen, Hanne Sørvaag og Hanne Krogh tidligere i år. Foto: Stella Pictures
KJENDIS-VENNINNER: Lanseringsfest for boka«Beautyfood» med Mia Gundersen (f.v.), Gro-Helen, Hanne Sørvaag og Hanne Krogh tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Klarsynte Gro-Helen Tørum (50) har opplevd alle foreldres mareritt - hun har mistet et barn.

Den bokaktuelle damen, som i disse dager slipper «Sjaman på høye hæler», er kjent fra TVNorge-serien «Åndenes makt».  I 1994 fikk hun og sin daværende kjæreste beskjeden om at de ventet tvillinger, men lykken ble kortvarig.

– Jeg visste at det var noe galt under svangerskapet, selv om testene var fine. Jeg sa: «Dette går ikke». Ingen ville tro på meg.

Før det planlagte keisersnittet ble Gro-Helen lagt i narkose.

- Da jeg våknet, var det til himmel og helvete på én gang. Jordmoren la sønnen min Ferdinand i armene mine, men jenta mi var ikke der. Victoria var død. Jeg måtte planlegge begravelsen for et barn, mens jeg ammet et annen.

- I årene etter har bursdagen til Ferdinand alltid vært en dag fylt med både latter og tårer for meg. Jeg har feiret sønnen min. Så har jeg har gått til Victorias grav. Du kan jo tenke deg hvordan det føles ..., forteller hun åpenhjertig til Se og Hør. 


Les mer om Tørums opplevelser rundt dødsfallet, voldtekten og sorgen etter å ha mistet foreldrene i stort intervju i Se og Hør som er i salg fra i dag!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Gjestene er livredde, sier Haavard Lunde i «Åndenes makt» 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer