Mistet datteren i kreft

- Våre hjerter er tynget etter tapet av vår kjære vakre jente, forteller en knust Pierce Brosnan.

Publisert
SEOGHØR.NO: For 21 år siden mistet «James Bond»-stjernen Pierce Brosnan (60) kona Cassandra Harris i eggstokkreft, og skuespilleren har sørget over dødsfallet i 22 år. Før helgen måtte også datteren hans Charlotte gi tapt for sykdommen.

- 28. juni klokka 14.00 gikk min kjære datter Charlotte Emily videre til evig liv etter å ha slåss mot eggstokkreft i tre år. Hun var omgitt av ektemannen Alex, barna Isabella og Lucas, samt brødrene sine Christopher og Sean, sier Brosnan til People.com.

- Våre hjerter er tynget etter tapet av vår kjære vakre jente. Vi ber for henne og for at det snart blir funnet en kur for denne forferdelige sykdommen. Tusen takk for alle dyptfølende kondolanser.

Charlotte, som bare ble 41 år gammel, døde i London av akkurat samme type kreft som hun mistet både moren og bestemoren sin i.

Pierce Brosnan var ikke biologisk far til Charlotte, men han giftet seg med hennes mor Cassandra i 1980 og adopterte henne og broren da deres far Dermot Harris døde seks år senere.

Pierce og Cassandra fikk i tillegg sønnen Sean (29) sammen. Siden 2001 har filmstjernen vært gift med journalisten Keely Shaye Smith (49) og de sønnene Dylan (16) og Paris (12).LES OGSÅ: Pierce Brosnan har sørget over kona i 22 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer