Ned LeDoux:

Mistet datteren (2) i kvelningsulykke

Countrystjernen Ned LeDoux og kona er i sorg.

<strong>TRAGISK ULYKKE:</strong> Ned LeDoux' datter, to år gamle Haven, døde 20. oktober etter en ulykke i hjemmet. Foto: Instagram / Ned LeDoux
TRAGISK ULYKKE: Ned LeDoux' datter, to år gamle Haven, døde 20. oktober etter en ulykke i hjemmet. Foto: Instagram / Ned LeDoux Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det er med stor sorg at Ned og Morgan informerer venner og fans om at deres to år gamle datter, Haven, gikk bort 20. oktober etter en tragisk kvelningsulykke i hjemmet».

Uttalelsen er hentet fra countrystjernen Ned LeDoux' (42) offisielle Facebookside, der det også kommer fram at familien takker for kjærligheten etter datterens dødsfall.

Flere amerikanske medier har omtalt dødsfallet, deriblant CNN.

Ifølge nettstedet Taste of Country, var nødetatene raskt på plass da de 20. oktober ble kalt til familiens hjem. Forsøk på å gjenopplive den to år gamle jenta lyktes imidlertid ikke.

Ned LeDoux har ikke kommentert datterens bortgang ytterligere.

Fylte nylig to år

Haven var Ned LeDoux og kona Morgan LeDoux' yngste barn. De har også sønnen Branson.

Bare en snau måned før den tragiske ulykken, var familien på fire preget av glede, da Haven fylte to år. Datterens bursdag ble markert av artisten på Instagram, der han delte dette bildet:

«Fylte de store to i dag. Glad for å være hjemme for denne spesielle dagen. For en karakter denne er», skrev han til bildet av datteren.

Countrystjernen var i forkant av datteras bursdag på turné, og reiste altså hjem for å feire henne. Om han var hjemme eller på turné da ulykken inntraff, er foreløpig ikke kjent.

Etter planen skal han spille konsert i Las Vegas 6. desember, men om den vil bli gjennomført er uavklart.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Stolt pappa

42-åringen har flere ganger tidligere delt bilder av sin nå avdøde datter i sosiale medier. Blant annet postet han et bilde da han la ut på turné i juni.

«Dette er den lille jenta mi som sier: «Ser deg snart, pappa». Vi har mye grunn å dekke i sommer. Ser frem til alle showene på veien», skrev han den gang.

Han delte også et bilde av de to i fjor sommer, der han skrev at den beste måten å gjøre seg klar til et show på var å være med familien.

Ned LeDoux er sønn av den avdøde countrysangeren Chris LeDoux. I 1998 begynte han å spille trommer i farens band, Western Underground.

I 2015 gikk 42-åringen solo, og året etter ga han ut EP-en «Forever a Cowboy». I 2017 ga han ut albumet Sagebrush, og om kort tid ventes det nye albumet hans, «Next in Line».

LES OGSÅ: - Et sjokk å komme til Sunnaas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer