Influenser Kate Hudson:

Mistet datteren (2): - Vi er knust

Influenserens datter døde.

I SORG: Influenser Kate Hudson, ikke skuespilleren, og forloveden mistet sin to år gamle datter i helgen. Foto: Privat, skjermdump fra Instagram
I SORG: Influenser Kate Hudson, ikke skuespilleren, og forloveden mistet sin to år gamle datter i helgen. Foto: Privat, skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

TikTok-profil og influenser Kate Hudson delte mandag den tragiske beskjeden om at hennes to år gamle datter Eliza er død.

Den lille jenta har ifølge E! News kjempet mot den sjeldne krefttypen rhabdoid tumor siden hun var ti måneder gammel, en kamp familien valgte å dele med følgerne sine.

- Mareritt

Ifølge NHI er rhabdoid tumor en sjelden tumor som forekommer i all hovedsak hos barn under tre år. Eliza gikk bort på farsdagen, søndag.

«Min skjønne lille jente. Jeg vet ikke hvordan vi skal gå videre uten deg. Jeg lovte deg at vi skulle være modig slik som deg. Men vi er knust», skriver mora, som legger til at hun vet at datteren ikke plages lenger.

«Jeg trodde at ettersom vi visste du skulle dø, at din bortgang ikke ville føles så plutselig. Men det gjorde den. Jeg var ikke klar for å se det jeg så», fortsetter hun.

Hudson skriver videre at da hun våknet etter datterens bortgang, forsøkte hun å ta tak i hånden hennes, før hun avslutningsvis skriver:

«Jeg vil tro på at jeg vil våkne fra dette marerittet og at du vil være der og holde hendene våre. At du forteller oss at det bare var en drøm».

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Innsamling

I november i fjor opprettet Hudsons forlovede, Chance Moore, en GoFundMe-aksjon hvor den lille jenta ble beskrevet som «leken, energisk, sassy, morsom, intelligent, glad, sarkastisk, sjefete, snill og fascinert av livet».

I skrivende stund er det samlet inn over 78 000 dollar, over 670 000 norske kroner.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer