Christina Perri:

Mistet datteren: - En lang vei å gå

Artisten deler følelser og tanker litt over to måneder etter marerittkvelden.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november kom den hjerteskjærende nyheten om at datteren til den amerikanske artisten Christina Perri (34) og ektemannen Paul Costabile (33) kom til verden dødfødt.

«I går kveld mistet vi jenta vår. Hun var dødfødt etter å ha kjempet så hardt for å klare seg. Hun får fred nå og vil for alltid leve i våre hjerter», skrev Perri til et bilde av tre hender på Instagram.

Det har nå gått noen måneder siden ekteparet mistet datteren, og sorgen er fortsatt vond å bære for artisten, ektemannen og deres tre år gamle datter Carmella Stanley Costabile.

I SORG: Christina Perri og ektemannen opplevde at datteren var dødfødt da hun kom til verden i november i fjor. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
I SORG: Christina Perri og ektemannen opplevde at datteren var dødfødt da hun kom til verden i november i fjor. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer

Tung tid

I et innlegg på Instagram-story, som i etterkant har blitt fjernet, oppdaterer artisten følgerne sine nå om hvordan det står til med familien midt oppi sorgen, ifølge E! News.

«Vi helbredes. Bitte litt hver dag tar vi et nytt skritt fremover. Jeg fortsetter å beskrive sorg som et hus. Jeg bor i dette huset nå, jeg bare går fra rom til rom. Paul og Carmella er også her i sorghuset. Vi helbredes sammen og alene», meddeler artisten innledningsvis.

Det å se den tre år gamle datteren i sorg har imidlertid vært noe av det vanskeligste for 34-åringen. Hun påpeker likevel at datteren har lyst opp hverdagen gjennom den vanskelige tiden.

TUNGT: Christina Perri forteller åpenhjertig at de siste månedene har vært vonde for familien på tre. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
TUNGT: Christina Perri forteller åpenhjertig at de siste månedene har vært vonde for familien på tre. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer

«Noen dager tar vi tre skritt fremover og noen dager står vi stille. Kjærligheten veileder oss», fortsetter hun, og legger til:

«Vi prøver å ha det bra. Vi gjennomfører all terapien og helbredelsen som vi kan. Vi vet at det er en lang vei å gå».

Avslutningsvis takker Perri følgerne sine for all støtte hun og familien har mottatt etter dødfødselen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram meddelte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

Støtter hverandre

I begynnelsen av desember, to uker etter tapet av datteren, reflekterte artisten over den overveldende sorgen på Instagram. Artisten forklarte at dagene etter det tunge tapet av babyen hadde vært lange og på sett og vis smeltet sammen.

«Vi har det ikke bra, men vi tror at vi en dag vil ha det. Jeg, Paul og Carmella gir hverandre kjærlighet og støtte i sorgen hver dag», skrev hun.

Ifølge artisten forsøkte familien på tre å finne fotfestet og komme seg gjennom sorgen sammen, og hun påpekte at følelsene gikk opp og ned.

«Vi bryter ut i gråt hver dag, men samtidig finner vi også øyeblikk for latter. Vi går gjennom alle følelsene, alle spørsmålene, alt sinnet og all tristhet hele dagen. I noen øyeblikk har vi håp, men ikke ofte. Jeg vet at alt det er normalt», skrev hun videre.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette var hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Utfordringer

Gjennom utfordringene i graviditeten holdt Perri følgerne sine stadig oppdaterte på hvordan det sto til med både henne og babyen.

Tidligere i november fortalte «Jar of Hearts»-sangeren at hun ble innlagt på sykehuset og at barnet trolig ville komme til verden tidligere enn først antatt, etter at hun hadde hatt flere komplikasjoner under svangerskapet.

«Hei venner. Vel, ingenting går noen gang etter planen. Babyen har problemer, så jeg vil være her til det er på tide for babyen å komme ut. Noe som kan være veldig snart. Noe som er veldig tidlig», skrev hun den gang ifølge People.

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

«Vær snille og send oss kjærlighet fra hjertene deres til det lille hjertet som slår inni meg slik at vi alle kommer oss gjennom dette. Jeg er takknemlig for legene og sykepleierne, og vil gjøre alt de foreslår», fortsatte hun.

Kort tid senere delte hun altså den tragiske nyheten om at den lille babyen ikke hadde klart seg.

LES OGSÅ: - Jeg håper ingen foreldre må føle på denne smerten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer