ENGASJERT: Nils Arne Eggen ledet Rosenborg til seriegull 11 år på rad. Foto: SCANPIX
ENGASJERT: Nils Arne Eggen ledet Rosenborg til seriegull 11 år på rad. Foto: SCANPIX Vis mer

Mistet broren som 16-åring

Nils Arne Eggens bror, Torbjørn kom aldri hjem etter en fest.

SEHER.NO: Da Nils Arne Eggen (67) var 16 år gammel mistet han sin 14 år eldre bror i en drukningsulykke.

- Jeg hadde en bror... Han forsvant. 28 år. Han var jurist. Det var en gjeng som skulle feire at de liksom var ferdig med studiene, forteller Nils Arne Eggen til Dagbladet Sport.

Nils Arnes bror, Torbjørn, bodde sammen med tre andre, og de skulle alle fire ut på byen å feire. Den natta kom bare to av dem hjem igjen...

Torbjørn og en av kameratene hans hadde druknet.

- Det var et sjokk for familien. Plutselig måtte jeg ta ansvar. Han var mye eldre enn meg - 14 år. Jeg var 16 år da, jeg var enn attpåklatt, jeg. Jeg har så mange gode minner fra broren min, sier Nils Arne.

Tidligere år kunne vi lese at sønnen til RBK-legenden, Knut Torbjørn Eggen, hadde vært innlagt på psykiatrisk. Nils Arne er sikker på at sønnen kommer seg på bena igjen.

- Han kommer helt sikkert tilbake. Han kommer seg nok på beina igjen. Men å få igjen den gnisten til å gå på...

Knut Torbjørn er ennå ikke tilbake til jobb, men han har sagt at han skal fortsette i RBK når han er tilbake. Om han fortsetter som sportsdirektør, eller får en annen rolle er uvisst.

LES OGSÅ: - Fikk ikke sove på ett år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.