BESTEVENNEN DØDE: I 2011 kjørte bestekameraten til Paradise Hotel-deltageren Audun Dromnes Sørseth av veien og omkom. Nå snakker Audun om den tragiske ulykken. Foto: Thomas Horni, Seoghør.no
BESTEVENNEN DØDE: I 2011 kjørte bestekameraten til Paradise Hotel-deltageren Audun Dromnes Sørseth av veien og omkom. Nå snakker Audun om den tragiske ulykken. Foto: Thomas Horni, Seoghør.noVis mer

Mistet bestevennen i bilulykke

- Det var veldig tungt, sier «Paradise Hotel»-Audun.

I SORG: Dromnes Sørseth forteller at det første halve året var veldig vondt. Foto: Anton Soggiu, TV3
I SORG: Dromnes Sørseth forteller at det første halve året var veldig vondt. Foto: Anton Soggiu, TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Audun Dromnes Sørseth (22) opplevde marerittet da han mistet bestekameraten i en bilulykke på Averøy i august 2011.

Audun og noen kamerater skulle samles etter en hyggelig kveld, men Marius Olufsen Pedersen dukket aldri opp.

- Vi var på vei hjem. Det var tre biler, og han kjørte bakerst. Han var alene i bilen. Vi andre kom fram, men han kom ikke. Vi fant ikke ut hva som hadde skjedd før dagen etter, forteller Dromnes Sørseth til Seoghør.no.

Avisen Adressa skrev om den tragiske ulykken i 2011. Ifølge avisen braste bilen gjennom autovernet på høyre side på fylkesvei 64, og havnet rundt 100 meter utenfor veien.

Audun har hatt et nært vennskap med Marius' tvillingbror etter ulykken, og skryter av sin gode venn.

- Det første halve året var veldig vondt. Men heldigvis hadde jeg familie og gode venner rundt meg, og det hjalp veldig. Det er også godt å se at tvillingbroren hans har vært sterk og har gjort det veldig bra i ettertid. Det går bra med ham, og det er veldig positivt.

Den populære «Paradise Hotel»-deltageren forteller at man blir sterkere som person etter å ha opplevd noe slikt.

- Sånne situasjoner setter livet i perspektiv. I ettertid setter man mer pris på ting, og man blir en sterkere person, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Avlyste Utøya-tur i siste liten