Mistet barnet i 7. måned

- De er fullstendig knust.

IKKE LENGER LYKKELIG: TV-stjernen Amanda Holden smilte pent på en prisutdeling i London i fjor høst. Nå er smilet erstattet av tårer - Holden mistet sitt ufødte barn i syvende måned tidligere denne uken.  Foto: Stella Pictures
IKKE LENGER LYKKELIG: TV-stjernen Amanda Holden smilte pent på en prisutdeling i London i fjor høst. Nå er smilet erstattet av tårer - Holden mistet sitt ufødte barn i syvende måned tidligere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I januar avslørte den britiske skuespilleren og TV-stjernen Amanda Holden (39) at hun var gravid og seks måneder på vei.

Nå kommer imidlertid den triste meldingen om at «Britain's Got Talent»-dommeren har mistet sitt ufødte guttebarn i syvende måned. Tirsdag denne uken ble hun i hui og hast fraktet til et sykehus i London da hun merket av barnet ikke lenger rørte seg i magen hennes. Det melder Daily Mail.

Til tross for legenes forsøk på å redde barnet endte Holdens graviditet med en tragisk dødfødsel. 39-åringen er gift med plateprodusenten Chris Hughes, og dødfødselen har gått hardt inn på dem begge.

Samtidig som hun annonserte graviditeten i januar avslørte hun også at hun spontanaborterte i mai 2010. Dette skal ha vært grunnen til at hun ventet så lenge med å offentliggjøre den nå avbrutte graviditeten.

- De er fullstendig knust. Amanda har blitt nøye overvåket gjennom hele graviditeten, og man vet fortsatt ikke hva som gikk galt.
 
- Både Chris og Amanda vil gjerne takke jordmødrene og staben på Queen Mary-fødeavdelingen ved West Middlesex Hospital Isleworth for deres enorme støtte, sier Holdens talsperson Alison Griffin ifølge Daily Mail.

Den tragiske hendelsen inntreffer midt oppe i Holdens plikter som dommer i auditionrundene i den femte sesongen av «Britain's Got Talent». Det var i denne programserien at sangeren Susan Boyle (49) ble oppdaget i 2009.

Fra før av har Holden og Hughes datteren Alexa Louise Florence (5). Paret giftet seg i desember 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skøytestjernen strøk i gym