Jessica White:

Mistet barnet - kjæresten ventet barn med eksen

Modell Jessica White hevder at hun fant ut på Instagram at kjæresten ventet barn med eksen.

VAR GRAVID: I et nytt intervju forteller modell Jessica White at hun mistet barnet i magen få uker før hun fikk vite at kjæresten ventet barn med eksen. Her er hun i 2013. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB
VAR GRAVID: I et nytt intervju forteller modell Jessica White at hun mistet barnet i magen få uker før hun fikk vite at kjæresten ventet barn med eksen. Her er hun i 2013. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Jessica White (36) går hardt ut mot ekskjæresten, skuespiller og rapper Nick Cannon (40), i et intervju med kanalen Fox Soul.

White - som kanskje er mest kjent som modell for undertøysgiganten Victoria's Secret - sier at hun gikk gjennom en spontanabort rett før forholdet med Cannon tok slutt i august i fjor.

Like etter at hun og den daværende kjæresten mistet barnet, ble det kjent at Cannon ventet sitt andre barn sammen med ekskjæresten, modellen Brittany Bell (33).

Jo, du leste riktig.

- Jeg fant det ut på Instagram, akkurat som resten av verden, hevder Jessica White i intervjuet med kanalen.

REAGERER: Modellen Jessica White går hardt ut mot eksen i et nytt intervju. Foto: Shutterstock / REX / NTB
REAGERER: Modellen Jessica White går hardt ut mot eksen i et nytt intervju. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

Det har seg nemlig slik at White og Cannon hadde en pause, og det er angivelig da barnet skal ha blitt unnfanget, ifølge Us Magazine.

Nå beskylder White eksen for å ha gjort en annen kvinnen gravid, og for å ha holdt dette skjult for henne.

- Hun (Brittany Bell, journ.anm.) var klar over at jeg akkurat hadde gått gjennom en spontanabort to uker før hun fortalte at hun var gravid, fordi han (Nick Cannon, journ.anm.) fortalte meg at han hadde sagt det til henne, hevder White videre i intervjuet.

36-åringen sier også at hun bodde sammen med Cannon i huset hans på denne tiden, noe hun hevder at Bell skal ha vært klar over.

FØRSTE DATE: Lisa og Robin fant tonen på blind date. Så tok det hele en brå vending. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Barn nummer fire

White hevder også at hun følte seg mobbet av Bells følgere i sosiale medier, og at de blant annet kalte henne en «homewrecker», en person som bidrar til å ødelegge et kjærlighetsforhold.

Modellen skal også ha følt seg bedratt av Cannon, og opplevd at han aldri tok henne i forsvar.

NYBAKTE FORELDRE: Cannon og Bell fikk sitt andre barn sammen før jul. Foto: MPNC / Backgrid USA / NTB
NYBAKTE FORELDRE: Cannon og Bell fikk sitt andre barn sammen før jul. Foto: MPNC / Backgrid USA / NTB Vis mer

- Han sa at han skulle gjøre det godt igjen, og si noe. Men han har fortsatt til gode å gjøre det. Jeg tenker at han er en mann av sine ord, og at han vil gjøre det før eller siden, sier 36-åringen videre i intervjuet.

Jessica White sa også at de var veldig glad i hverandre, og svært gode venner - men det var altså ikke nok til å bevare kjærligheten. I august i fjor bekreftet hun bruddet på Instagram. De ble først koblet til hverandre i 2015.

Eksen har på sin side funnet tilbake til Brittany Bell, og rett før jul kunne de ønske sitt andre barn velkommen til verden. Det var i juni Bell annonserte babynyheten på Instagram.

DEN GANG DA: Nick Cannon var i sin tid også gift med Mariah Carey, som han har to barn med. Foto: Beretta / Sims / Karius/ Rex / Shutterstock / NTB
DEN GANG DA: Nick Cannon var i sin tid også gift med Mariah Carey, som han har to barn med. Foto: Beretta / Sims / Karius/ Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

Datteren har fått navnet Powerful. Fra før har de sønnen Golden (3), som kom til verden i februar 2017. Cannon og Bell har vært av og på siden de først ble sammen i desember 2014.

Nick Cannon har også tvillingene Monroe og Moroccan (9) med popstjernen Mariah Carey (50), som han var gift med fra 2008 til 2016.

Verken Cannon eller Bell har kommentert Jessica Whites uttalelser.

LES OGSÅ: Røper kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer