Demi Moore og Ashton Kutcher:

Mistet barn i sjette måned

Skuespiller Demi Moore kommer med nye avsløringer i sin selvbiografi.

EKSPAR: I sin nye selvbiografi avslører Demi Moore at hun og eksmannen Ashton Kutcher ventet barn før de giftet seg. Den lille jenta hadde allerede fått navn. Her er de to på SAG Awards i 2007. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: I sin nye selvbiografi avslører Demi Moore at hun og eksmannen Ashton Kutcher ventet barn før de giftet seg. Den lille jenta hadde allerede fått navn. Her er de to på SAG Awards i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Demi Moore (56) ble på 90-tallet på en av Hollywoods aller største stjerner. Hun spilte i flere suksessfilmer, som «Ghost», «Striptease» og «G.I. Jane», samtidig som hun hadde et svært offentlig forhold til filmstjernen Bruce Willis (63). Sammen fikk ekteparet døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25).

Etter en skilsmisse som sendte sjokkbølger gjennom Hollywood i 2000, ble Moore i en alder av nesten 40 år sammen med den 15 år yngre stjernen Ashton Kutcher (41). Paret giftet seg i 2005, og i årene inntil de gikk hver til sitt i 2011, sørget forholdet for spekulasjoner i alt fra utroskap til barn.

Nå, seks år etter paret offisielt ble skilt, kan Moore avsløre at det var hold i flere av spekulasjonene. I sin nye selvbiografi, «Inside Out», kan 56-åringen avsløre at hun på et tidspunkt ventet barn med Kutcher.

KJENT PAR: Forholdet mellom Demi Moore og den 15 år yngre Ashton Kutcher vakte stor oppsikt. Paret skilte seg offisielt i 2013. Her er de avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
KJENT PAR: Forholdet mellom Demi Moore og den 15 år yngre Ashton Kutcher vakte stor oppsikt. Paret skilte seg offisielt i 2013. Her er de avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hadde planlagt navn

Det er i et intervju med The New York Times i forbindelse med bokutgivelsen, at Moore forteller om den tøffe perioden.

Til avisen forteller filmstjernen at hun var hele seks måneder på vei da hun mistet en liten jente. På dette tidspunktet hadde de vordende foreldrene allerede bestemt seg for at datteren skulle få navnet Chaplin Ray.

Moore hadde tidligere slitt med rusproblematikk, og i intervjuet forteller filmstjernen at hun på dette tidspunktet hadde begynt å drikke igjen. Som følge av misbruket sitt, forteller hun at hun lenge klandret seg selv for at hun mistet barnet i magen, men besluttet å gifte seg med Kutcher, samt starte med fertilitetsbehandling i håp om å bli gravid på nytt.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Så ble vondt til verre da hun i tillegg begynte å misbruke det smertestillende legemiddelet Vicodin. Moore har også tidligere åpnet seg om sin trøblete fortid med rusmisbruk. Da hun for et år siden mottok prisen for årets kvinne av Friendly House i Beverly Hills, et hjem for kvinner som prøver å komme seg unna stoffmisbruk, sa hun blant annet følgende fra talerstolen:

- Tidlig i min karriere var jeg i en nedadgående spiral mot selvdestruksjon, og uansett hvor stor suksess jeg hadde, følte jeg meg aldri bra nok, sa hun, ifølge People, fra scenen og fortsatte:

- Jeg kjente på at jeg ikke hadde noen verdi. Og denne selvdestruktive veien, den ble raskt … Den fikk meg til å havne på et ekte krisepunkt.

Kommenterte ryktene

Kutcher, som i dag er gift med den tidligere «That '70s Show»-kollegaen Mila Kunis (36), har ikke kommentert de nye påstandene fra ekskona.

Han har imidlertid tidligere adressert påstandene om angivelig utroskap mot Demi Moore - noe som, ifølge New York Times, også blir gjentatt i Moores ferske bok.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

Da Kutcher i 2017 ble tildelt Robert D. Ray Pillar of Character Awards, en pris som deles ut av Drake-universitetet i Iowa til mennesker som har vist god karakter og lederevner, sa han følgende om kontrasten mellom ryktene og prisen han nettopp hadde mottatt.

- Jeg er sikkert den første personen som har fått en pris for god karakter som liksom hadde navnet sitt på forsida av alle sladderbladene, og som ble hengt ut som utro for fem år sida, sa han fra talerstolen, uten å kommentere sannheten i ryktene direkte.

LES OGSÅ: - Han er herlig romantisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer