Mistet babyvekten på tre måneder

Melanie Brown er igjen slank og veltrent.

SLANK OG FLOTT: Melanie Brown er fornøyd etter å ha mistet åtte kilo, tre måneder etter fødselen av sin tredje datter.  Foto: All Over Press
SLANK OG FLOTT: Melanie Brown er fornøyd etter å ha mistet åtte kilo, tre måneder etter fødselen av sin tredje datter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september ble Melanie Brown (36) og ektemannen Stephen Belafonte foreldre til datteren Madison (3 mnd).

«Spice Girls»-stjernen hadde en stor babymage før fødselen, og flere amerikanske nettsteder spekulerte i om hun ventet tvillinger. Sangeren innrømmer at hun spiste alt hun ønsket under svangerskapet.

- Jeg lot meg selv spise mye, så jeg har mye vekt å miste. Jeg spiste morgen, ettermiddag og kveld, og så ut som et hus, sa hun til nettstedet perezitos.com


Nå, kun tre måneder etter at hun ble mor for tredje gang, er Mel B tilbake i toppform, takket være Jenny Craigs slankeprogram.

- Maten er kontrollert, og kaloriene talt. Hvis jeg fortsetter å passe på dietten min og kombinerer det med kondisjonstrening tre ganger i uken, kommer jeg fort i form, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter ektemannen adgang under fødselen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer