TILBAKE PÅ JOBB: Tamara Eccelstone er tilbake i toppform sju uker etter at hun fødte datteren Sophia. Nå har hun også gjort comeback som modell. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over Press
TILBAKE PÅ JOBB: Tamara Eccelstone er tilbake i toppform sju uker etter at hun fødte datteren Sophia. Nå har hun også gjort comeback som modell. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over PressVis mer

Mistet babyvekten på sju uker uten å trene

- Vær så snill å ikke hat meg, sier den nybakte modell-mammaen etter reaksjonene fra sinte kvinner.

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og milliardærarvingen Tamara Ecclestone (29) har gjort et lynraskt comeback foran kameraet, etter at hun i mars fødte datteren Sophia.

For tiden er datteren til Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone på fotoshoot i Marokko, samtidig som hun nyter noen fridager med ektemannen Jay Rutland og sin lille hjerteknuser.

Men ikke alle er like begeistret for at Tamara på rekordtid har kommet tilbake i toppform.

På nettstedet Twitter raser flere kvinner mot det de mener er feil prioritering fra modellens side.


«Dette gjør meg virkelig sint! En ordentlig mor har ikke tid til treningen som skal til for å få denne kroppen etter en måned,» skriver en kritiker, som kaller seg «Fake Vivian Sobold».Tamara selv hevder hun ikke har gjort annet enn å passe på datteren.

- De eneste øvelsene jeg har gjort, er sammen med babyen min. Bortsett fra det ammer jeg, og jeg har ikke gått på noen dietter. Vær så snill og ikke hat meg, skriver hun på sin Twitter-side.

Følger i fotsporene til norske kjendiskvinner

Også her hjemme har flere kjendiskvinner vekket oppsikt med å raskt komme tilbake i toppform etter fødselen.

Bloggeren Caroline Berg Eriksen - kjent som «Fotballfrue» - skapte debatt, da hun la ut et bilde av seg selv fire dager etter at hun ble mamma for første gang.

Og onsdag la kjæresten til topp-svømmeren Lavrans Solli, Anja Johansen, et bilde av seg selv med flat mage en uke etter fødselen.

- Jeg håper at folk ikke blir fornærmet på grunn av et slikt bilde. Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min, eller at jeg blir stemplet som «en dårlig mor», bare fordi jeg viser at jeg er stolt over min egen kropp, skrev hun på sin Instagram-side.an

LES OGSÅ: - Hun ser helt fantastisk ut