Mistet all kontroll

Mikael Persbrandt måtte sykemeldes etter fjorårets utroskapsavsløringer.

PÅ BEDRINGENS VEI: Mikael Persbrandt har kommet seg over de harde påkjenningene som fulgte i kjølvannet av utroskaps-skandalen. Foto: tv2
PÅ BEDRINGENS VEI: Mikael Persbrandt har kommet seg over de harde påkjenningene som fulgte i kjølvannet av utroskaps-skandalen. Foto: tv2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Problemer!

"Beck"-skuespilleren havnet på forsider over hele Skandinavia da han gjorde Sanna Lundell (27) gravid - mens han var sammen med norske Maria Bonnevie (32).

Mediekjøret og den daglige kontakten med Bonnevie i stykket "Frøken Julie" på teatret Dramaten, slet så fælt på skuespilleren at han måtte tilkalle lege.

- Jeg gjemte meg i bagasjerommet på biler. Situasjonen ble mer og mer uholdbar hver gang Maria og jeg, med alt vi hadde vært igjennom, skulle forlate sideutgangen på Dramaten, sier Persbrandt (42) i et intervju med herrebladet Cafè.

Presset førte til at skuespilleren ble sykmeldt i en måned.

-Jeg husker lite fra den tiden. Jeg Iå bare og sov. Sto opp og spiste litt, sovnet igjen. Men det var en nødvendig måned, sier han.

Etter at sønnen Igor ble født i mai, har livet til skuespilleren kommet på rett spor igjen. Nå er han klar for flere filminnspillinger utover høsten.

Men om det står noen barnefilmer på programmet sier han ikke noe om...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer