Mistet 18 kilo på 10 måneder

Jordin Sparks kuttet ut snacks og begynte å drikke mer vann.

I TOPPFORM: "Idol"-stjernen Jordin Sparks er slank og sexy etter å ha kuttet ned på maten og trent mer.  Foto: All Over Press
I TOPPFORM: "Idol"-stjernen Jordin Sparks er slank og sexy etter å ha kuttet ned på maten og trent mer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske stjernen Jordin Sparks (21) har gått ned hele 18 kilo siden desember i fjor. Hun forteller at hun kuttet ut småspising og heller drakk mer vann hver dag.

- Mitt slanketips er å drikke mer vann. Det hindrer deg i å bli kjempesulten og småspise. Nå spiser jeg kun hovedmåltider og det går fint, sier hun til nettstedet Fitperez.

«No Air»-sangeren forteller også at hun hadde influensa og sakte men sikkert måtte bygge opp utholdenheten.

- Jeg kunne ikke gå uten å føle meg utslitt. I hele desember prøvde jeg å få utholdenheten tilbake. Jeg begynte med å gå rundt huset mitt og gikk derfra over til jogging og turer i fjellet. Det var små skritt.

I dag er 21-åringen i bedre form og trener oftere og mer regelmessig.

- Nå har jeg også begynt med Zumba og har ansatt en personlig trener, forteller hun. 

Sparks ble kjent bare 17 år gammel da hun vant sjette sesong av amerikanske Idol. Selv om hun er fornøyd med formen, forteller Jordin at hun aldri følte noe slankepress.

- Jeg synes jeg så bra ut tidligere også, jeg. Jeg bryr meg ikke så mye om formen og størrelsen. Jeg har aldri tenkt at alle andre er så tynne og at jeg vil være som dem. Men jeg vet jeg føler meg bedre om jeg er mer aktiv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram vekttapet på Twitter   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer