SKYLDIG?: Det skal være de dårlige platesalgene til Alejandro Fuentes som er grunnen til at Sony BMG har løst Denstad With fra kontrakten. Foto: SCANPIX
SKYLDIG?: Det skal være de dårlige platesalgene til Alejandro Fuentes som er grunnen til at Sony BMG har løst Denstad With fra kontrakten. Foto: SCANPIX Vis mer

Mister platekontrakten

Fjorårets Idol-vinner Aleksander Denstad With mister platekontrakten.

SEHER.NO: Etter det Seher.no kjenner til skal fjorårets seierherre i "Idol", Aleksander Denstad With (20), ha blitt løst fra kontrakten med plateselskapet Sony BMG.

Dermed blir det ikke noen andreplate fra Aleksander på Sony BMG, slik plateselskapet har hatt opsjon på.


Årsaken til at 20-åringen nå mister kontrakten skal, etter hva Seher erfarer, angivelig ha sammenheng med at andreplaten til tidligere "Idol"-deltager Alejandro Fuentes (20), som også har kontrakt med selskapet, har solgt langt under forventet.


På grunn av dette skal Sony BMG ha valgt å ikke ta sjansen på en ny plate med en tidligere Idol-deltager.


Dermed er Denstad With den tredje "Idol"-vinneren i rekka som ikke får sjansen til å lage en oppfølger til debutplaten som plateselskapet er forpliktet til å gi ut.


Kurt Nilsen er den eneste av vinnerne som har fått muligheten til dette.


Ifølge VG har Aleksander Denstad With solgt omlag 30.000 eksemplarer av "Coming Home", fordelt omtrent likt mellom Norge og Japan.

Hverken Aleksander Denstad With eller Sony BMG har vært tilgjengelig for kommentar i denne saken.


LES OGSÅ: - Norsk suksess i Asia