BEKYMRET: Tidligere N`Sync-medlem Lance Bass er bekymret for Britney, og har forsøkt å kontakte henne flere ganger.  Foto: All Over Press
BEKYMRET: Tidligere N`Sync-medlem Lance Bass er bekymret for Britney, og har forsøkt å kontakte henne flere ganger. Foto: All Over PressVis mer

Mister kontakt med venner

- Britney har ikke kontakt med sine gamle venner lenger, avslører Lance Bass.

SEHER.NO: Det er i et intervju med bladet GQ at det tidligere N`Sync-medlemmet Lance Bass (28) avslører at Britney Spears (25) har mistet kontakten med mange gamle venner, skriver People.


Ifølge Bass skal det ha vært tider der han kunne ha klart å "nå igjennom" til skandaledronningen, som nylig meldte seg for politiet i LA, men denne tiden skal nå være forbi.


N`Sync-stjernen innrømmer likevel at han har forsøkt å kontakte Britney.


- Jeg prøvde, jeg prøvde. Hun er jo naboen min i Beverly Hills. Hun bor faktisk rett ved siden av meg. Jeg har forsøkt å komme i kontakt med henne, fordi jeg vil være en venn for henne og ønsker å hjelpe henne. Jeg tror ikke hun har kontakt med noen av sine gamle venner lenger, sier Bass til bladet.


Ifølge Bass har han ikke snakket med Britney siden hennes "impuls"-giftemål med barndomskameraten Jason Allen Alexander i Las Vegas i 2004.


Bass skal ha følt så sterkt med superstjernen den gangen at han satte seg ned og fortalte henne en egen hemmelighet.


- Jeg visste at hun var iferd med å gå gjennom en periode med masse dritt. Jeg følte liksom at jeg måtte dele noe. Så jeg satte meg på sengen hennes og sa "vel, jeg er homo", sier Bass.


N`Sync-stjernen, som ikke offentliggjorde sin seksuelle legning før to og et halvt år etter denne episoden, sier at Britney ble sjokkert over nyheten.


- Jeg har alltid vært en ekte sørstats-gentleman, men også Marc Anthony, som jeg hang mye med i New York og Miami, ble sjokkert da jeg fortalte det, sier Bass.


Bass avslører også at flere av N`Sync medlemmene faktisk trodde at Justin Timberlake var homofil i en periode.


- Vi trodde Justin var homo fordi han fortalte oss at han hadde lyst til å spille en homofil rolle i en film, sier Bass.

LES OGSÅ: - Nekter å bruke truse