Noman Mubashir:

Mister jobben

NRK legger ned avdelingen Noman Mubashir jobber i.

SJOKK: NRK-profilen forteller at det kom som et stort sjokk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SJOKK: NRK-profilen forteller at det kom som et stort sjokk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten er NRK-profil Noman Mubashir (49) klar med ny serie på NRK. Men hva han skal gjøre etter det, vet han ikke.

NRK har bestemt seg for å legge ned avdelingen Program Riks Sør Øst, fra 1. januar 2024, som er avdelingen Mubashir jobber i, skriver Medier24.

- Det kom jo som et sjokk, det må jeg ærlig innrømme. Men jeg håper det ordner seg; at det finnes en plass for meg i NRK, sier han til nettstedet.

Videre forteller Mubashir at avdelingen, som han har jobbet i siden 1997, har betydd alt for han.

I løpet av tiden hans der har 49-åringer blant annet vært med å lage «Migrapolis», «Vita og Wanda», og «Hva har du i bagasjen?».

- Det blir trist å ikke ha den avdelingen å være i, men jeg håper jeg får lov å lage og utvikle TV-serier i andre avdelinger, forteller han til Medier24.

I en e-post til nettstedet bekrefter regionredaktør, Heidi Pleym, nedleggelsen, og begrunner nedleggelsen med at det er for å bedre balansen mellom hvor i landet NRKs innhold skal produseres.

«For å sikre at NRK har sterke produksjonsmiljøer utenfor Oslo, så legges riksavdelingen på Myrens verksted i Oslo ned for å frigjøre ressurser til å satse mer andre steder i landet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer