Mister jobben igjen

«Top Gear»-stjernen Richard Hammond skal slite med å lykkes utenfor suksessprogrammet.

BLE VRAKET: Programleder Richard Hammond har ikke klart å trekke nok TV-seere til programmet sitt «Secret Service». Dermed tas det av lufta etter bare én sesong, skriver The Sun. Foto: All Over Press
BLE VRAKET: Programleder Richard Hammond har ikke klart å trekke nok TV-seere til programmet sitt «Secret Service». Dermed tas det av lufta etter bare én sesong, skriver The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Programleder Richard Hammond (43) har gjennom mange år gjort suksess med BBC-programmet «Top Gear» sammen med James May og Jeremy Clarkson.

Men briten har visse problemer med å trekke TV-seerne til andre programmer, skriver The Sun.

Ifølge tabloidavisen vil BBC-programmet hans «Secret Service», der Hammond leder et team av «hemmelige» agenter som utfører oppdrag for borgerne, bli skrapet etter kun én sesong på skjermen.

- Det kommer ikke til å bli laget en ny sesong... Sjefene følte at det ikke «klikket» med et stort nok publikum, sier en innsidekilde til The Sun.

Ifølge avisen var det bare to millioner seere som fulgte programmet i Storbritannia i mars måned.

En talsperson for den britiske statskanalen bekrefter at programmet legges ned, men at de er i samtaler med Richard Hammond om nye prosjekter.

Også i 2011 mistet 43-åringen en programlederjobb. Da var det «Total Wipeout» som ble tatt av sendeplanen, ifølge The Sun.

Richard Hammond har også ledet en rekke andre programmer de senere årene. Deriblant «Crash Course», «Blast Lab» og «Tech Head».

LES OGSÅ: Viste seg sammen for første gang