Mister jobben i «Two and a half men»

Etter ti sesonger er eventyret over for Angus T. Jones.

Publisert
Sist oppdatert
Se skandalevideoen som startet bråket øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Angus T. Jones (19) - som spiller unggutten Jake Harper i den populære komiserien «Two and a half men» - har vært i hardt vær etter at han i et intervju med sin pastor, ba folk slutte å se på programmet.

Jones - som også hevdet at det var Satan selv som stod bak serien - ba onsdag prousentene Chuck Lorre og Peter Roth om unnskyldning, men nå hevder kilder nær serien at skuespillerens dager er talte.

- Det er nesten sikkert at han ikke vil komme tilbake etter den nåværende sesongen, sier kilden til nettsiden TMZ.

Serien sendes i Norge både på TV3 og TVNorge.

Kilden hevder at Angus skal ha vurdert å gi seg etter forrige sesong, men ble overtalt til å skrive under på en ny kontrakt, som ville gi ham opptil 85 millioner kroner i lønn.

Den anonyme kilden hevder at Angus skal ha følt seg oversett på «Two and a half men»-settet, og reagert negativt på at ingen brydde seg om hans meninger. Han skal imidlertid ha blitt svært overrasket over de sterke reaksjonene hans intervju med sin lokale kirke har skapt.

Hverken Angus T. Jones eller «Two and half men»-skaperne har foreløpig kommentert exit-ryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gjør seg klar til å møte Jesus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer