Mister jobben etter utroskapen

Problemene står i kø for Kristen Stewart.

MISTER JOBBEN: Kristen Stewart får ikke være med i en oppfølger til «Snow White & The Huntsman» på grunn av sin affære med den gifte regissøren Rupert Sanders (t.h. i lys jakke). Her er hun på settet under innspillingen av den første filmen. Foto: Stella Pictures
MISTER JOBBEN: Kristen Stewart får ikke være med i en oppfølger til «Snow White & The Huntsman» på grunn av sin affære med den gifte regissøren Rupert Sanders (t.h. i lys jakke). Her er hun på settet under innspillingen av den første filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) har ikke vist seg offentlig etter at hun innrømmet overfor kjæresten Robert Pattinson (26) at hun hadde vært utro mot ham.

Affæren med Rupert Sanders (41) - som regisserte Stewart i filmen «Snow White & The Huntsman» - førte til at Pattinson flyttet ut fra deres felles hjem på dagen, samtidig som han sliter med å takle sjokket etter utroskapavsløringen.

Men det er ikke bare privat affæren koster dyrt for Kristen. Nå har skuespilleren fått beskjed om at hun ikke vil få gjenta sin hovedrolle i en oppfølger til «Snow White & The Huntsman», ifølge nettsiden Radaronline.

En av grunnene skal være at Sanders' kone Liberty Ross har gitt ektemannen beskjed om at han aldri kan jobbe med eller være i nærheten av Stewart igjen, hvis han vil ha noe håp om å redde ekteskapet.

Men filmstudioet Universal Studios skal ifølge Radaronline også ha bestemt seg for å lage en oppfølger basert på jeger-rollen til Chris Hemsworth istedenfor en ren oppfølger, og dermed skrive Stewarts rollefigur ut av den nye filmen.

Sanders kan imidlertid ikke puste lettet ut enda, fordi filmstudioet fortsatt ikke har bekreftet om de vil ha ham som regissør i den nye filmen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han ringer henne i fylla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer