MISTER JOBBEN: Dette bildet av Kerry Katona som tilsynelatende sniffer kokain, har nå kostet henne en lukrativ sponsorkontrakt med matvarekjeden Iceland. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the World
MISTER JOBBEN: Dette bildet av Kerry Katona som tilsynelatende sniffer kokain, har nå kostet henne en lukrativ sponsorkontrakt med matvarekjeden Iceland. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the WorldVis mer

Mister jobben etter kokainbildet

Nå varsler eks-mannen kamp om barna.

SEHER.NO: Den tidligere Atomic Kitten-sangeren Kerry Katona (28) har forårsaket mediestorm i Storbritannia etter at en video av henne som sniffer kokain kom i hendenene til News of The World.

Episdoen - som fant sted i Kerrys Chesire-hjem mens hennes to barn var i huset - er den siste i en lang rekke alkohol og narkotika-skandaler for popartisten.

Nå truer hardkjøret med å ruinere henne økonomisk. I tillegg til at hennes siste reality-show har blitt lagt ned av MTV på grunn av sviktende seertall, har hun nå også fått sparken som talskvinne for supemarkedkjeden Iceland.

- Sett i lys av de siste beskyldningene, er det umulig for oss å beholde Kerry som en del av vår markedsføring, sier en talsperson for kjeden til Daily Mail.

Kokainepisoden - som skal ha blitt filmet onsdag ettermiddag - kan også føre til at Kerry mister omsorgen for sine to barn, som hun har med Brian McFadden (29).

Den tidligere Westlife-sangeren kontaktet ifølge Daily Mail etter at han så de siste sjokkbildene av Kerry, og vurderer nå å kreve at døtrene Molly og Lily Sue ikke lenger får bo under påvirkning av sin rus-misbrukende mor.

- Han mener at det ikke lenger er trygt for barna å bo hos henne, sier kilder nær sangeren til Daily Mail.

Kerry - som også har to barn med sin nåværende ektemann Mark Croft - har foreløpig ikke kommentert de dårlige nyhetene.

LES OGSÅ: Fettsuger seg for å beholde mannen