BITTER STRID: Hasselhoff og eks-kona Pamela Bach har ligget i bitter strid med hverandre etter skilsmissen i januar i fjor... Foto: All Over Press
BITTER STRID: Hasselhoff og eks-kona Pamela Bach har ligget i bitter strid med hverandre etter skilsmissen i januar i fjor... Foto: All Over PressVis mer

- Mister ikke barna!

"Baywatch"-stjernen David Hasselhoff får trolig beholde barna, tross tirsdagens tilbakefall.

SEHER.NO: "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (55) har hatt det tøft de siste årene.


Tv-stjernen har lenge slitt med alkoholproblemer, og ting ble ikke enklere etter den opprivende skilsmissen fra Pamela Bach (44) i fjor vinter.


Hollywood-paret skilte lag etter 16 års ekteskap og kun måneder senere var "helvete løs" mellom de to, som blant annet kranglet om foreldreretten til barna Taylor Ann (16) og Hayley (14).

For å sverte "The Hoff" skal Pamela blant annet ha anklaget ham for å ha slått henne og  for å ha vært så full at han tisset og bæsjet på seg.


Hasselhoff kjempet innbitt tilbake, og skal også ha vært innom avvenning for å kunne få omsorgsretten til døtrene, noe det endte opp med at han fikk...

Men tirsdag kunne flere medier melde at tv-stjernen hadde hatt et tilbakefall i alkoholmisbruket, og at det dermed kunne se ut til at han ville "miste" retten til barna, skriver People.


Ifølge tv-stjernens talsperson, Judy Katz, ser det nå likevel ut til at Hasselhoff  får beholde barna.


- Jeg tror ikke tirsdagens hendelser vil ha noen innvirkning på Davids omsorgsrett for sine døtre. Han hadde et minimalt  tilbakefall, og skjønte med en gang at han nå må ordne opp i dette sammen med sine leger, skal Katz ha uttalt ifølge People.


Eks-kona Pamela skal ha passet barna de siste fem ukene, mens Hasselhoff har vært på businessreiser. Og selv om det har vært, og fortsatt pågår, en bitter strid mellom de to, ønsker hun at David skal bli bra.


- Jeg ønsker David alt det beste, og håper bare at han blir bedre, skal Bach ha sagt.


Advokatene til eks-paret skal møtes torsdag for endelig å avgjøre de finansielle elementene ved ekteskapet, og Bachs advokat, Michael Trope, tror møtet vil gå rolig for seg.


- Jeg tror vi vil kunne få til en enighet mellom de to, slik at det ikke blir nødvendig med rettsak, skal han ha sagt.

LES OGSÅ: - Falt for nøkkeldesigner