SLAPPERE HUD?: Til tross for sine 50 år, er Madonna fortsatt supersprek. Men nå ser det ut til at alderen også har begynt å tære på henne. Her er hun i middag med Jesus (til venstre), samt designerduoen Dolce og Gabbana. Foto: All Over Press
SLAPPERE HUD?: Til tross for sine 50 år, er Madonna fortsatt supersprek. Men nå ser det ut til at alderen også har begynt å tære på henne. Her er hun i middag med Jesus (til venstre), samt designerduoen Dolce og Gabbana. Foto: All Over PressVis mer

Mister hun musklene?

Madonnas armer vekker nok en gang oppmerksomhet.

SEHER.NO: Madonna (50) har, tross sin modne alder, lenge tronet på toppen av listen over verdens mest veltrente popstjerner. Og 50-åringen har de siste årene nesten blitt like kjent for sitt evigunge og muskuløse utseende, som for sin musikk.

Men til tross for at popdronningen gjennomfører beinharde treningsøkter to timer, seks dager i uken, ser det nå ut til at tidens tann også har begynt å sette spor på hennes senete figur.

50-åringen var nylig i Milano i Italia i forbindelse med sin "Sticky and Sweet"-turné, da hun dro ut for å spise middag med sin "gode venn" Jesus Luz, samt designerduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana.

Men da popstjernen vinket til fansen, var det en usedvanlig slapp triceps de fremmøtte fikk se, skriver britiske Daily Mail.

Som hos de fleste 50-åringer har nemlig huden til Madonna begynt å miste sin elastisitet og bli slappere, og det kom svært tydelig frem av bildene som ble tatt.

Ifølge eksperter er det lite man kan gjøre med hudens utvikling, bortsett fra å eventuelt legge seg under kniven, noe mange hever at Madonna har gjort.

Blant annet ryktes det at hun bruker Botox, har operert kinnbeina og gjennomgått en ansiktsløftning.

- Jeg er ikke imot plastisk kirurgi, jeg er bare imot å snakke om det, har popdronningen selv uttalt om ryktene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ville ikke kjøpe naken Madonna