SVINNER HEN: Lara Flynn Boyle ble på 90-tallet regnet som en verdens vakreste kvinner. Så ble hun radmager, så ble ansiktet pløsete og leppene oppsvulmet. Nå mister hun håret? Foto: Stella
SVINNER HEN: Lara Flynn Boyle ble på 90-tallet regnet som en verdens vakreste kvinner. Så ble hun radmager, så ble ansiktet pløsete og leppene oppsvulmet. Nå mister hun håret? Foto: StellaVis mer

Mister hun håret

Hva skjer med Lara Flynn Boyle?

SEHER.NO: Lara Flynn Boyle er bare 38 år gammel, men har allerede havnet i "tidligere skjønnhet"-kategorien. Platiske operasjoner, et påstått narkotika-misbruk og spiseforstyrrelser har fått skylda.

Nå viser nye bilder at også den flotte brunette-manken er iferd med å tape seg kraftig.

Mister hun håret? spør nyhets- og bildebyrået Stella. Eller er det en helt grå ettervekst som skaper en illusjon av hårtap?

Den tidligere "Twin Peaks"- og "Ally McBeal"-stjernen har sklidd i en utseende-messig nedoverbakke de siste årene, etter at hun skal ha begynt med platiske og kosmetiske inngrep i ansiktet.

Lara Flynn Boyle er i år aktuell med filmen "Life is Hot in Cracktown" - en samling historier om hvordan crack har inntatt bykjernens gater.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Laras ansikt?