Mister håret etter Giggs-affæren

- Jeg er redd jeg kommer til å bli skallet, sier supermodellen.

BLE BESKYLDT FOR UTROSKAP: Ryan Giggs har nektet å kommentere påstandene om utroskap, etter at Imogen Thomas i 2011 hevdet hun hadde vært den gifte forballstjernens elskerinne. Foto: Stella
BLE BESKYLDT FOR UTROSKAP: Ryan Giggs har nektet å kommentere påstandene om utroskap, etter at Imogen Thomas i 2011 hevdet hun hadde vært den gifte forballstjernens elskerinne. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Imogen Thomas (29) vakte oppsikti 2011, da hun avslørte at hun hadde vært elskerinnen til den gifte fotballstjernen Ryan Giggs.

I mediebråket som fulgte etter avsløringen, ble Thomas ifølge Daily Mail så stresset at hun mistet store deler av håret.

Modellen sier ifølge avisen til bladet Closer at hun har lidd av hårsykdommen alopecia siden hun var liten, som fører til at håret ofte faller av når hun blir svært stresset.

- Hver gang jeg blir stesset, som nylig, faller håret av. Jeg er redd jeg skal bli helt skallet.


Alopecia er samme sykdom som førte til at den britiske TV-stjernen Gail Porter flere ganger har mistet alt håret på hodet.

Imogen Thomas sier hun første gang merket tegn til sykdommen da hun var ti år gammel.

- Store hårdotter falt av hodet mitt. Moren min var alene, så søsteren min tok mye ansvar for meg. Hun var veldig krevende, sier hun til bladet Closer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg risikerte alt ved å være elskeren hans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer