Mister håret etter fødselen

Selma Blair merker hormonelle forandringer etter at hun ble mor.

MISTER HÅRET: Selma Blair forteller åpenhjertig at hun har mistet mye hår etter at hun fødte sønnen Arthur Saint i juli i år.  Foto: All Over Press
MISTER HÅRET: Selma Blair forteller åpenhjertig at hun har mistet mye hår etter at hun fødte sønnen Arthur Saint i juli i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer fødte Selma Blair (39) sønnen Arthur Saint og merker at kroppen har forandret seg siden hun ble mor. I et intervju med magasinet People forteller hun om de mindre glamorøse sidene ved livet som nybakt mor.

«Legally Blond»-stjernen innrømmer at hun har mistet urovekkende mye hår siden fødselen for fire måneder siden.

- Jeg må ta lange dusjer slik at jeg kan samle alt håret jeg mister, så det ikke tetter sluket. Hvorfor snakker aldri stjerner om dette? sier Blair til People.

Blir skallet
39-åringen mener det er viktig å få frem alle sidene med morsrollen, og ikke være for opptatt av å virke perfekt. Hun forteller videre at løshår ikke er et alternativ.

- Håret begynte å falle av rundt tre måneder etter fødselen. Jeg liker ikke løshår, så nå blir jeg vel snart skallet!

På tross av hårtapet forteller Blair at hun elsker morsrollen og tiden sammen med sønnen og kjæresten Jason Bleick.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer