«Maskorama»-Marion er på desperat jakt

Mistenker venninnene

Artisten lar seg rive med, og elsker å avsløre de maskekledde sangerne.

ENGASJERT: Marion Ravn er i detektivpanelet i «Maskorama», og elsker å avsløre hvem som skjuler seg bak maskene. Hun er så ivrig at det har gått utover nattesøvnen og privatlivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ENGASJERT: Marion Ravn er i detektivpanelet i «Maskorama», og elsker å avsløre hvem som skjuler seg bak maskene. Hun er så ivrig at det har gått utover nattesøvnen og privatlivet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For tredje året på rad er artist og låtskriver Marion Ravn (38) ivrig «detektiv» i NRKs «Maskorama». Sammen med Jan Thomas (55) og Nicolay Ramm (33) gjetter sangeren hvem som skjuler seg bak de ekstravagante maskene. Det er en jobb Marion tar på største alvor.

- Jeg blir helt oppslukt. Jeg elsker det, og er så glad for at jeg får være med. Det er en ære at jeg kan bruke lørdagskvelden på dette, sa hun til Se og Hør etter sending.

Fikk tre rette

På sosiale medier får artisten tips fra følgerne om hvem deltakerne kan være. Hun gjør også undersøkelser selv, og sporhund-arbeidet har båret frukter.

Tre ganger har Ravn gjettet riktig. I fjor slo hun fast at Haddy Njie (43) var Havfruen, noe som viste seg å stemme. Marion fikk også rett i at Nøkken var Margaret Berger (37), og at Christian Ringnes (68) gjemte seg bak masken på Heldiggrisen.

- Jeg blir helt hekta. Jeg bruker hele uken på det, våkner midt på natten og googler veldig mye, forteller 38-åringen i «Maskorama»-podkasten.

Detektivarbeidet er så engasjerende at hun også har begynt å mistenke flere bekjente for å være med. Blant annet fikk hun en mistanke til TV-medium Lilli Bendriss (76).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer