Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Mistenker brudd etter dette

Fansen er overbevist om at forholdet har tatt slutt.

BRUDDRYKTER: Fansen spekulerer på brudd mellom Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock / NTB
BRUDDRYKTER: Fansen spekulerer på brudd mellom Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er over flere uker blitt spekulert på om det er brudd mellom skuespiller Megan Fox (36) og rapperen Machine Gun Kelly (32), hvis virkelige navn er Colson Baker.

Mistanken fra den observante fansen har imidlertid blitt forsterket etter at de la merke til et «tell tale-tegn» fra Fox, skriver blant andre Mirror.

Tegnet blir brukt som en indikasjon på at noe finnes eller har skjedd, og blir ofte tatt i bruk for å vise at noe hemmelig, eller ikke åpenbart, kommer ut.

MÅTTE SPY: Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live», og der fortalte hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Lav profil i sosiale medier

Fox har nemlig holdt en lav profil på sosiale medier den siste tiden, og rapperen er heller ikke å se på noen av hennes profiler i sosiale medier.

Vanligvis har skuespilleren jevnlig delt åpent om forholdet, men nå mener altså fansen at innholdet Fox deler nå tyder på at hun er singel.

Spekulasjonene har blant annet blitt diskutert på Twitter.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Ser ut til at Megan endelig har droppet MGK. De har ikke delt noe av hverandre i noe som virker som for alltid», lyder et av Twitter-innleggene fra fansen, mens en annen skriver:

«Uansett hvor rare de var elsket jeg dem sammen. De ser ut til å passe perfekt sammen. Dessverre ser det ut til at de er over for godt».

Forlovet

Tidligere i år ble det kjent at Kelly hadde gått ned på kne og fridd til Fox. Sistnevnte delte det romantiske øyeblikket med sine over 23 millioner følgere på Instagram.

«Og som i hver livstid før denne og i hver livstid som vil følge, jeg sa ja … så drakk vi hverandres blod» var blant det 36-åringen skrev i innlegget om frieriet.

Paret, som har vært sammen siden i fjor har tidligere fått oppmerksomhet for oppsiktsvekkende utsagn, for eksempel at de drikker og bærer smykker av hverandres blod.

Rykter om bryllup

For noen måneder siden var det spekulasjoner på om paret hadde gitt hverandre sitt ja i all hemmelighet, ettersom Kelly omtalte Fox som sin kone under en opptreden på Billboard Music Awards i mai.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Det kunne imidlertid artisten avkrefte tidligere i sommer.

- Når vi snakker om titler, så har det aldri føltes som en kjæreste. Det virker for ungdommelig med tanke på dybden av forholdet vårt, delte han med Entertainment Tonight.

«Transformers»-stjernen fortalte videre at de skal gifte seg når det føles riktig.

- Han har alle kallenavnene. Nei, vi er ikke gift, vi vet ikke når det skjer. Han er på turné i år. Når det er meningen at det skal skje kommer universet til å åpne opp og gi oss plass til å gjøre det, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Får «kjeft» av presidentdatter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer