Joakim Lundell:

Misset fødselen

Joakim Lundell kom for sent da sønnen ble født.

FOR SEN: Da Joakim Lundell og kona ble tobarnsforeldre forrige uke, gikk han glimt av det store øyeblikket. Foto: NTB scanpix
FOR SEN: Da Joakim Lundell og kona ble tobarnsforeldre forrige uke, gikk han glimt av det store øyeblikket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke kunne YouTube-paret Joakim (34) og Jonna Lundell (26) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt andre barn sammen, sønnen Lionel.

Den gang avslørte den ferske tobarnsfaren at han måtte vente utenfor sykehuset til fødselen virkelig var i gang, som følge av coronasituasjonen, noe han opplevde som irriterende.

- Jeg forstår at regler er regler, men jeg kjenner også at regler skal gjelde overalt, fortalte 34-åringen på Instagrams historiefunksjon.

- Først og fremst overfylte sandstrender. Det føles litt urettferdig når det handler om barnet ditt som skal fødes, fortsatte YouTube-stjernen fra parkeringsplassen, men påpekte samtidig at han heller prøvde å fokusere på det som snart var i ferd med å skje.

Kom for sent

Nå, bare noen dager senere, avslører den svenske YouTube-stjernen at han faktisk ikke rakk fødselen da sønnen kom til verden.

- Det som er litt kjedelig er at Jonna fødte på så å si to minutter, noe som førte til at Lionel allerede var født for to minutter siden da jeg kom inn på føderommet, forteller han ifølge Aftonbladet, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer