Joakim Lundell:

Misset fødselen

Joakim Lundell kom for sent da sønnen ble født.

FOR SEN: Da Joakim Lundell og kona ble tobarnsforeldre forrige uke, gikk han glimt av det store øyeblikket. Foto: NTB scanpix
FOR SEN: Da Joakim Lundell og kona ble tobarnsforeldre forrige uke, gikk han glimt av det store øyeblikket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke kunne YouTube-paret Joakim (34) og Jonna Lundell (26) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt andre barn sammen, sønnen Lionel.

Den gang avslørte den ferske tobarnsfaren at han måtte vente utenfor sykehuset til fødselen virkelig var i gang, som følge av coronasituasjonen, noe han opplevde som irriterende.

View this post on Instagram

Välkommen till världen Lionel 💕

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

- Jeg forstår at regler er regler, men jeg kjenner også at regler skal gjelde overalt, fortalte 34-åringen på Instagrams historiefunksjon.

- Først og fremst overfylte sandstrender. Det føles litt urettferdig når det handler om barnet ditt som skal fødes, fortsatte YouTube-stjernen fra parkeringsplassen, men påpekte samtidig at han heller prøvde å fokusere på det som snart var i ferd med å skje.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kom for sent

Nå, bare noen dager senere, avslører den svenske YouTube-stjernen at han faktisk ikke rakk fødselen da sønnen kom til verden.

- Det som er litt kjedelig er at Jonna fødte på så å si to minutter, noe som førte til at Lionel allerede var født for to minutter siden da jeg kom inn på føderommet, forteller han ifølge Aftonbladet, og fortsetter:

- Det er litt kjedelig, men det viktigste er at han er her, at han har det bra og at Jonna følte at det var greit, noe hun gjorde.

34-åringen legger ikke skjul på at han synes det er trist å ha gått glipp av et så stort øyeblikk.

Delte babynyhet

Joakim og Jonna har vært sammen siden 2013, og har vært å se i en rekke tv-programmer de seneste årene. Blant annet i realityprogrammet «Familjen Lundell», der ivrige seere får følge familiens opp- og nedturer.

Der får man blant annet se hverdagen med datteren Lunabelle (1), som paret stolt kunne ønske velkommen i 2018.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Det var i april at paret kunne dele den gledelige nyheten om at datteren skulle bli storesøster. Gravidnyheten ble fanget i den nevnte realityserien «Familjen Lundell», som er å se på Dplay og TVNorge både i Sverige og Norge.

- Den er positiv. Det er to streker. Det er så jævla sykt. Jeg får helt tårer i øynene. Jeg kan ikke forstå det, jeg kan ikke tro at det er sant. Jeg vil fortelle det til Jocke, men jeg vet ikke engang hvordan han kommer til å reagere, sa Jonna i programmet.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

Vanskelig fortid

34-åringen, som har hatt en noe trøblete fortid med rusproblemer, psykiske diagnoser og kriminalitet, har vært svært åpen om at datteren Lunabelle har snudd livet opp ned, og at han er svært takknemlig for livet han lever nå.

- Jeg vet at jeg bærer Lunabelles liv i mine hender. Det jeg lærer henne, er det hun kommer til å ta med seg videre i livet. Den forståelsen jeg gir henne, er den forståelsen hun kommer til å ha for andre, har han tidligere forklart i radioprogrammet «Sommarprat i P1».

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

LES OGSÅ: - Tror jeg vil få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer