VANT TITLER I FJOR: Tonje Elise Skjærvik (t.v) og Martine Jonassen vant Frøken Norge 2006. Her med missegeneral Geir Hamnes. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
VANT TITLER I FJOR: Tonje Elise Skjærvik (t.v) og Martine Jonassen vant Frøken Norge 2006. Her med missegeneral Geir Hamnes. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Missene takker for seg

Martine Jonassen og Tonje Elise Skjærvik takker for et fantastisk år. Mandag gir de fra seg missetitlene til to nye frøkner.

Fjorårets vinnere!


SEHER.NO: I 2006 ble Martine Jonassen (19) fra Tjøme utnevnt til Norges Miss Universe-kandidat, mens Tonje Elise Skjærvik (18) fra Åfjord ble publikumsvinneren og fikk trepresentere Norge i Miss World.


Martine ble sendt til Los Angeles hvor hun blant annet møtte Snoop Dogg og fartet rundt på festeligheter i Hollywood, mens Tonje Elise dro til Polen og fikk venner hun fremdeles har kontakt med.


- Det er skremmende å tenke på hvor fort ett år er gått. Samtidig har jeg opplevd usedvanlig mye, og fått minner som jeg vil ta med meg resten av livet, sier Tonje Elise til Se og Hørs påskeaften-nummer.


Begge jentene forteller at de har vokst som mennesker i løpet av det siste året, og er rikere på både erfaringer og opplevelser. De er ikke i tivl om at titlene har gitt dem muligheter de mest sannsynlig aldri ellers ville fått. 


- Det er trist at året mitt som Frøken Norge snart er over, jeg har vokst med tittelen og den har blitt en del av meg. Selv om jeg unner den neste som får tittelen Frøken Norge Universe alt godt og lykke til, sier Martine til Se og Hør.


Følg Frøken Norge 2007 på Seher.no


SE BILDER AV FINALISTENE HER!