Missene fra Bergen

Fire flotte frøkner fra Bergen kjemper om å bli årets Frøken Norge.

KINE PAULSEN: Drømmer om å bli advokat eller politi, men først må hun gjøre seg ferdig med videregående. Foto: Fotografleon.no
KINE PAULSEN: Drømmer om å bli advokat eller politi, men først må hun gjøre seg ferdig med videregående. Foto: Fotografleon.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håpefulle jenter fra Bergen!


Se bikinibildene av finalistene i gruppe 2 her.


SEHER.NO: Bestvenninnene Anne Therese Samdal Rasmussen (19) og Karoline Blindheim Heldal (20) er to av jentene fra Bergen som har gått videre til kvartfinalen. Det har også Kine Paulsen (17) og Anita Anglevik Johnsen (20) gjort.


Mandag kveld var Anne Therese, også kjent som ekskjæresten til "Skal vi danse" - Tom Erik, i duell med danseløven Thea Bråten Christensen (17). Hvem dem som går videre får vi først vite søndag.


På spørsmål om hva Anne Therese kunne tenke seg å gjøre noe med hvis hun var statsminister for en dag, svarte hun følgende på Frøken Norge sine hjemmesider:


- I høst har det vært mye ekstremvær, og det har vi særlig merket her i Bergen med mye sammenhengende nedbør og vind. Jeg frykter at de har rett de som sier at dette delvis er menneskeskapt. Vi må derfor alle gjøre noe for miljøet, og for å redusere forurensing. Og dersom jeg kunne være statsminister en dag, ville jeg gjennomført tiltak som motiverte alle til å gjøre en innsats for å bedre miljøet og klimaet. 


Alle fire bergensjentene ønsker seg mann og barn innen ti år, men akkurat nå gleder de seg alle over å ta del i den spennende Frøken Norge-konkurransen.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke). 


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer